Oglasila se Ambasada Srbije u Berlinu: U neredima koji su se dogodili nema povređenih državljana Srbije

U sukobu između navijača Panatinaikosa i Olimpijakosa povređeno je najmanje 12 osoba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: pixabay.com

U noći između subote na nedelju, u Berlinu, gde se održava završni turnir, tzv. “F4”, Evrolige, došlo je velike tuče između navijača Panatinaikosa i Olimpijakosa, posle koje je kako su javili pojedini grčki mediji – i jedan Srbin, sa teškim povredama, opasnim po život, završio u bolnici.

Ipak, najnovije informacije glase – da povređenih Srba, zapravo, uopšte nema u ovim sukobima.

“Prema razgovorima sa nadležnim organima u Berlinu, policija nema podatak da je neko od državljana Srbije povređen, a prilikom legitimacije svih uhapšenih i povređenih niko nije bio državljanin Srbije” – rekli su u ambasadi Srbije za “Novosti”, dodajući:

“Policija je i u kontaktu sa bolnicama gde su prevezeni povređeni, ali prema njihovim podacima za sada, nisu dobili potvrdu da tamo ima nekog ko je državljanin Srbije. Ambasada nastavlja da prati slučaj, kako bi prikupila sve relevantne informacije i preduzela korake u skladu sa svojim nadležnostima, ukoliko za to bude bilo potrebe” – rekli su u Ambasadi RS u Berlinu za “Novosti”.

Podsetimo, u pomenutim sukobima povređeno je najmanje 12 osoba, od kojih dve teže, a jedna je u kritičnom stanju.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar