Poznato zdravstveno stanje ubice iz Novog Sada: Ubio suprugu, pa sebi prerezao grkljan, brat zatekao užas

J. F.. zbog svog zdravstvenog stanja još uvek nije saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Hapšenje
Foto: MUP Srbije

Ubistvo i pokušaj samoubistvo koje se dogodilo u subotu u Ulici Baja Pivljanina u Novom Sadu, gde je J. F. (36), kako se sumnja, posle svađe nožem izbo nasmrt svoju suprugu A. A. (29), i dalje zgrožava meštane, najbliže komšije i porodicu.

J. F. je nakon jezivog ubistva supruge sebi prerezao grkljan, a Hitna pomoć ga je zbrinula i on se od tada nalazi u Kliničkom Centru Vojvodine u Novom Sadu. Kako mediji saznaju iz KCV, J. F. je primljen u bolnicu sa višestrikim, teškim ubodnim ranama i posekotinama.

– Nakon sprovedenog urgentnog dijagnostičkog protokola i operarivnog tretmana, on je stabilan i smešten je na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola KCV radi daljeg lečenja – rekli su iz KCV.

Kako mediji pišu, J. F.. zbog svog zdravstvenog stanja još uvek nije saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

– Čim njegovo zdravstveno stanje to dozvoli, on će biti saslušan i najverovatnije će mu biti određen pritvor s obzirom na to da se sumnjiči za teško krivično delo – objašnjava izvor.

Podsetimo, A. A. je J. F. pre desetak dana napustila i došla da živi kod svog mlađeg brata. J. F. je dolazio nekoliko puta u tu kuću, a u subotu su se žestoko posvađali i on je izvadio nož i izbo je nasmrt.

– U kući je bio i brat A. A., a da bi ga nekako izvukao iz kuće, J. F. mu je dao pare da ode do prodavnice. Kada se brat vratio iz kupovine, zatekao je horor scenu, J. F. je već ubio A. A. – ispričala je jedna od komšinica.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar