TRAGEDIJA U ARGENTINI: Navijač pao sa tribine, poginuo na licu mesta (VIDEO)

Glavni sudija utakmice Fernando Rapalini je odmah po saznanju vesti prekinuo meč u 27. minutu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Twitter

Navijač River Plejta Pablo Marselo Serano poginuo je u subotu uveče, pošto je pao sa tribina stadiona “Monumental”, saopštio je taj fudbalski klub.

Tragedija se dogodila tokom utakmice između domaćeg River Plejta i kluba Defensa i Hustisija, a glavni sudija utakmice Fernando Rapalini je odmah po saznanju vesti prekinuo meč u 27. minutu pri rezulatu 0:0.

– Pitao sam šta se desilo i organizatori su mi rekli da je navijač pao s tribine. Zatim su me zamolili da prekinem utakmicu i to sam uradio – rekao je Rapalini.
Preminuli Serano je pao sa vrha tribine i ostao mrtav na licu mesta, a posle tragedije, stadion “Monumental” je zatvoren do okončanja istrage.

– Medicinska služba je odmah stigla na mesto incidenta, kao i policija i razne bezbednosne agencije. Tribina Sivori Alta je bila na 90 odsto popunjenosti kapaciteta. U trenutku pada nije bilo intervencije trećih lica i potvrđeno je da nije bilo nasilja na tribinama ili oko nje. Izražavamo duboko saučešće porodici preminulog navijača – navodi se u saopštenju kluba.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar