“Ubile su ga na tavanu dok je beba plakala u kući”: Majka i ćerke ubile suvlasnika kuće zbog imovine

Komšije porodice u Smederevu ističu i da su dve sestre bile u dobrim odnosima sa sinovima Vase, te da su čak i išle kod njih u Kanadu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Pixabay

“Ubile su ga na tavanu. Nisu ni bile svesne šta su uradile. Pola sata su se svađali, odjekivali su glasovi celom ulicom. Nakon toga samo se čuo Vasa koji zapomaže: “Upomoć! Upomoć!”.

U utorak su lisice na ruke stavljene Milanki I. (73) i njenim ćerkama Anđelini I. (44) i Bojani I. (45) zbog sumnje da su nakon rasprave svom rođaku zadale više udaraca po glavi i telu, ali i da su ga stezale u predelu vrata zbog čega je on, kako se sumnja, preminuo. Komšije navode da njihova svađa oko podele porodične kuće traje godina unazad i da je u toku i sudski postupak zbog toga.

Komšije porodice u Smederevu ističu i da su dve sestre bile u dobrim odnosima sa sinovima Vase, te da su čak i išle kod njih u Kanadu.

– Bili su u dobrim odnosima, nije bilo problema među njima. Sestre su obrazovane, završile su fakultete, čak je jedna od njih skoro i bila u Kini gde je radila kao prevodilac engleskog jezika – objašnjavaju nam oni.

Međutim, kako dalje navode, muškarcu koji je ubijen su čak i sinovi pričali da pusti tu kuću i da ima drugo zemljište, ali on nije želeo da odustane jer su tu kuću, kako objašnjavaju naši sagovornici, sazidali njegovi roditelji.

– Žena čija je beba bila u kući i plakala, pozvala je policiju. Uplašile su se, sigurno nisu ni bile svesne šta su uradile. Kada je došla policija i pitala ih šta je sa njim, gde se nalazi, one su rekle da je na tavanu, ali da ne znaju da li je živ. Policija je došla do tog dela krova gde je bio pomeren crep i dozivala nesrećnog čoveka, međutim, nije se odazivao – objašnjavaju nam oni.

Vasa je svoj deo kuće renovirao i stavio fasadu krem boje, dok su majka i ćerka živele u drugoj polovini. Između njih je bila ograda.Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar