Neodoljivo letovanje na tirkiznom Mediteranu – proverite gde!

Ne propustite sjanju priliku i rezervišite svoje letovanje u Tunisu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Promo

I dalje razmišljate gde ćete na letovanje? Ne propustite sjanju priliku i rezervišite svoje letovanje u Tunisu za samo 199 eur, a ostatak platite 20 dana pred put!

 

Zbog poverenja koje nam poklanjate svake godine u sve većem broju za vas smo pripremili nove avanture na novim destinacijama. Predstavljamo vam novi biser iz Afrike, posle mnogo godina ponovo u ponudi naše agencije – dobrodošli u Republiku Tunis. Posle Egipta, Kipra i UAE za koji smo, zahvaljujući vama broj 1 odlučili smo da za sezonu 2023. za vas pripremimo drugu stranu severne Afrike.

Foto: Promo

To je bio razlog da se Wayout tim uputi na ovu destinaciju i za sve naše goste pripremimo ponudu i prenesemo najsvežije informacije kako o hotelima tako i o samoj destinaciji. Kao što smo već napisali, Tunis je država na severu Afrike, a okružuje je Sredozemno more oko koga su se oblikovala obala duga 1300km, sa sitnim, belim peskom.
Isključivo sa AirSerbia u Tunis! 7 noćenja po ceni 6 noćenja / 10 noćenja po ceni 9 noćenja / 11 noćenja po ceni 10 noćenja. Izdvajamo iz ponude najtraženije hotele za leto 2023:

Safa Aqua Park 3*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link
Hotel je udaljen 50m od plaže (ulica deli hotel od plaže), 10km od centra Hammameta, 1km od centra Yasmine Hammmaet, 35km od Nabeul, 106km od aerodroma u Monastiru. Otvoren i dečiji bazen, otvoren bazen sa 5 tobogana (aqua park), zatvoren bazen (na raspolaganju tokom zimskih meseci), fitnes, saunu, masažu, mini klub, 2 teniska terena, mini golf, stoni tenis, menjačnicu, servis pranja veša. Mogućnost najma sefa kod recepcije (doplata i depozit). Plaža je peščana, sa ležaljkama i suncobranima.

Foto: Promo

 

Les Colombes 3* Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Les Colombes je hotel sa 3* koji je smešten u Hammametu, u turističkoj zoni. Hotel se nalazi na 15min od Neapolis muzeja. Za goste je dostupna teretana. U objektu je dostupna recepcija 24h. Za najmlađe goste tu je klub za decu. Pored plaže, gosti mogu da uživaju i na spoljnom bazenu.Hotel izlazi na svoju plažu.Svaka soba u hotelu je klimatizovana, ima svoje kupatilo i mini bar.Kod recepcije se nalazi lobby bar. Obroci iz usluge All inclusive se služe u glavnom restoranu.

Foto: Promo

Hotel Samira Club 3*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Veliki otvoren bazen sa toboganima, teniski i košarkaški tereni, mini golf, teren za odbojku, ronilački klub, teren za mini fudbal, igralište i mini klub za decu sa animacijom, fitnes, saunu, brojni vodeni sportovi i jahanje konja. Hotel ima i 15 animatora koji se brinu za celodnevnu i večernju zabavu hotelskih gostiju. Sve sobe su klimatizovane, paviljonskog tipa, vrlo skromno nameštene sa kupatilom i toaletom, uredne su i čiste. Hotel je namenjen pre svega mladim i porodičnim turistima sa decom kojima su bitniji letnji, sportski i zabavni sadržaji kojih ovaj hotel ima u izobilju, nego sam smeštaj. Ispred hotela je uređeno turističko šetalište sa restoranima i noćnim barovima. Usluga je na bazi all inclusive-a. (Sve uključeno) Agencijska kategorizacija 3*+

Foto: Promo

Delphine El Habib 4* Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Miran porodičan hotel koji se nalazi na idealnoj lokaciji, u blizini Monastira. Od aerodroma je udaljen 4km. Hotel nudi 300 smeštajnih jedinica. Svaka soba je klimatizovana, poseduje TV i balkon. U sklopu hotela je bazen, a za goste se organizuje show i razne aktivnosti. Gostima na raspolaganju su dva restorana i tri bara. Bespalatan WiFi je dostupan na javnim površinama. Uz doplatu gosti mogu da koriste spa centar i masaže.

Foto: Promo

Thalassa Sousse Resort & Aquapark 4*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Thalassa Sousse resort & aquapark je all-inclusive hotel smešten na obodu prelepe plaže. Hotel je uređen u modernom i dizajnerskom stilu. Prostrane i udobne sobe sadrže klima-uređaj, telefon, fen za kosu i balkon ili terasu. Hotel Thalassa Sousse resort & aquapark poseduje 4 restorana, 6 barova, 5 bazena, mini-klub, teniski teren i mini-golf. Gostima nudi zabavni program za decu i odrasle, centar za balneoterapiju i salu za sastanke kapaciteta od 10 do 100 osoba. Hotel Thalassa Sousse resort & aquapark se nalazi u velikom vrtu koji se prostire na 14 hektara. Nalazi se na 16 km od aerodroma Monastir, 4 km od Medine u Susu i 7 km od luke El Kantaui.

Foto: Promo

Houda Golf Beach & Aqua Park 3*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, u blizini golf terena. Udaljen je 10km od grada Sousse, 10km od centra Monastira, 6km od aerodroma Monastir, 150km od aerodroma Tunis. Gostima su dostupna tri bazena, jedan sa toboganom i dečiji bazen. U sklopu usluge u hotelu gosti mogu da koriste: fitness, aerobik, teretanu. Uveče se organizuje zabavni program i show. Hotel izlazi na svoju plažu gde su suncobrani i ležaljke besplatni za korišćenje gostima hotela.

Foto: Promo

Royal Jinene 4*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Hotel se nalazi na plaži, udaljen je 3km od centra Sousse, 3km od centra Port el Kantaoui i 23km od aerodroma u Monastiru. Pripada hotelskom kompleksu Jinene koji čine dva hotela- Jinene3* i Royal Jinene 4*. Hotelski kompleks ima zajednički sadržaj. Hotel sadrži otvoren bazen sa delom za decu, saunu, fitnes, tursko kupatilo, mini klub, stoni tenis, bilijar, menjačnicu. Plaža je peščana sa sitnim peskom, jedna od najlepših u ovom delu Sousa. Suncobrani i ležaljke su dostupni za goste hotela.

Foto: Promo

Houda Yasmine 4*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Hotel se nalazi u centru Yasmine Hammamet. Udaljen je 350m od plaže (ulica deli hotel od plaže), 80km od aerodroma u Monastiru. Hotel raspolaže sa otvorenim i dečijim bazenom, zatvoren bazen (nije na raspolaganju u periodu od 1. juna do 30.septembra), mini golf, stoni tenis, teren za tenis, teren za mali fudbal, saunu (doplata-nije na raspolaganju u periodu od 1. juna do 30.septembra), tursko kupatilo (doplata), đakuzi (doplata), frizerski i kozmetički salon (doplata). Ležaljke i suncobrani, kraj bazena, su besplatni. Plaža je peščana, sa suncobranima i ležaljkama koji su besplatni za korišćenje gostima hotela. Prelazi se ulica do plaže.

Foto: Promo

Cooee President 4* Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Hotelski kompleks je udaljen 300m od peščane plaže (ulica deli hotel od plaže), 100m od aqua parka (ulaz uz doplatu), 5km od centra Hamameta, 60km od aerodroma u Tunisu, 85km od aerodroma u Monastiru. Hotel raspolaže sa 215 soba u glavnoj zgradi i 150 bungalova u Tunisian Village kompleksu-u okviru hotela. Hotel ima 2 restorana, 3 bara, 2 otvorena bazena sa delom za decu, mini klub, masažu, bilijar, stoni tenis, mini golf, teren za tenis, menjačnicu. Korišćenje peškira kraj bazena uz obavezan depozit. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, fen za kosu. Mogućnost najma sefa-uz doplatu. Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Foto: Promo

Skanes Serail 4* lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Hotel se nalazi na peščanoj plaži turističke zone Skanes, udaljen je 6km od centra Monastira, 12km od centra grada Sousse, 2km od aerodroma Monastir, 145km od aerodroma Tunis. Hotel raspolaže sa 214 soba, ima 2 restorana, snek bar (otvoreno samo tokom letnjih meseci), 3 bara (tokom letnjih meseci je raspoloživo 5 barova), otvoren i dečiji bazen, zatvoren bazen, đakuzi, masažu, teniski teren, mini klub za decu, mini golf, bilijar, menjačnicu, više sala za seminare i kongrese, prodavnicu, servis pranja i peglanja veša. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, fen za kosu. Korišćenje suncobrana i ležaljki, na plaži i kraj bazena je besplatno. Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Foto: Promo

Le Hammamet Hotel & Spa 4* Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Hotel poseduje moderno uređene sobe, standardno opremljene: klima, SAT TV, telefon, WiFi, zasebno kupatilo sa fenom za kosu. U sklopu hotela je glavni restoran gde se služe doručak, ručak i večera, kao i bar koji je takođe dostupan gostima koji koriste All Inclusive uslugu. Od ostalih sadržaja tu je: veliki bazen na otvorenom, zatvoreni bazen koji radi zimi, igralište za decu, razne druge animacije, fitness centar, spa centar, teretana, prodavnice…

Foto: Promo

Yadis Hammamet 4* Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Smešten nadomak plaže sa finim peskom, hotel Yadis Hammamet vam želi dobrodošlicu u čuvenom letovalištu Hamamet. Hotel Yadis Hammamet sadrži 220 soba i apartmana. Sobe mogu primiti od 2 do 4 osobe i idealan su izbor za porodice ili grupe prijatelja. Sobe i apartmani su elegantni i nude sve neophodne sadržaje. Hotel Yadis Hammamet vam nudi glavni restoran, restoran na plaži u kome se služe mediteranski specijaliteti i 2 bara. Hotel nudi veliki izbor zabavnih aktivnosti, uključujući sportove, kurseve zanatskih veština i večernju zabavu.

Foto: Promo

Caribbean World Mahdia 4*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Caribbean World hotel smešten je u letovalištu sa najlepšim plažama – Mahdia. Od aerodroma u Monastiru udaljen je oko sat vremena i ima svoju plažu. Sobe su standardno opremljene, klimatizovane sa sopstvenim kupatilom i balkonom/terasom. U sklopu hotela je spoljni i unutrašnji bazen. Hotel poseduje restoran i bar. Dečiji klub namenjen za najmlađe je dostupan. Fitness studio i teretana su takođe dostupni.
Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na sliku hotela
Hotel se nalazi u centru Susa. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 30 minuta. Hotel poseduje lep otvoren i mali zatvoren bazen, bazen za decu, mali gimnastički prostor, dve saune, salu s video igricama, diskoteku, organizovanu zabavu za decu i odrasle. U okviru hotela nalaze se tri restorana, kao i 4 bara. Hotel ima 650 soba, sve su klimatizovane, sa telefonom, televizorom i kupatilom koje ima toalet u odvojenoj prostoriji. Sefovi se doplaćuju, mini-bar takođe. Internet je moguće koristiti kod recepcije. All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Foto: Promo

Primasol El Mehdi 4* Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

All-inclusive hotel Primasol El Mehdi se nalazi na 2 km od centra Mahdije i na 50 metara od privatne plaže, sa direktnim prilazom iz hotela. Hotel je na odličnoj lokaciji, u blizini starog dela grada. U sklopu hotela nalaze se četiri otvorena bazena i jedan zatvoreni. Za najmlađe tu je bazen sa nekoliko tobogana. Gosti mogu da uživaju uz odbojka na pesku, aerobik, fitness. Hotel poseduje spa i wellness koji se doplaćuju. Hotel ima svoju plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni za korišćenje.

Foto: Promo

Mahdia Beach & Aquapark 4* Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

LTI Mahdia Beach je poslednji put renoviran 2020. godine. U pitanju je veoma popularan porodičan hotel sa jednim od najvećih aqua parkova u Tunisu. Hotel poseduje oko 440 soba koju su raspoređene u nekoliko zgrada. Sobe su prostrane, sa balkonom ili terasom, klima uređajem, zasebnim kupatilom sa fenom, sat TV, telefonom, mini frižiderom i sefom koji se doplaćuje. Gostima je na raspolaganju recepcija koja je otvorena 24h. U sklopu hotela je glavni restoran “Sofra”, dva à la carte restorana: La Tienda (internacionalna kuhinja) i La Cascatta (italijanska kuhinja) i nekoliko barova (Lobby, Pool i Snack bar). Od ostalog sadržaja koji je gostima na raspolaganju tu su: otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, zatvoreni bazen, aqua park sa 10 tobogana, odbojka na pesku, boćanje, bilijar, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevna i večernja animacija. Diskoteka se doplaćuje.

Foto: Promo

Calimera Delfino Beach Resort & Spa 4*

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Hotel je smešten na poluostrvo Kap Bon – deo Tunisa koji je najbliža tačka Evropi. Nalazi se na pola puta između mesta Nabel i Hammamet, na jedan kilometar od plaže Mrezga, na šest kilometara od centra Hammameta i na šest kilometara od Nabela. Od aerodroma u Monastiru udaljen je 150km. Plaža Hammamet je udaljena 2km od hotela, dok je Kasba u Hamametu udaljena 6,5km. Delfino Beach resort&spa je za svoje goste obezbedio tri otvorena bazena okružena sa terasama za sunnčanje. Jedan od bazena je relax bazen rezervisan za odrasle. Jedan od otvorenih bazena greje se tokom zime. U SPA centru nalazi se zatvoreni bazen.
Fitness centar poseduje: Kabine za masažu, hamam, sauna. Za goste je dostupna prostrana bašta i terasa, dečiji klub, zajednički prostor za uživanje, kao i besplatni WiFi.
Hotelska recepcija je za goste otvorena 24h i kod recepcije se nalazi menjačnica. Hotel ima svoju plažu. Suncobrani i ležaljke gosti mogu besplatno da koriste.

Foto: Promo

Sousse Pearl Marriott Resort 5*

Rezervišite svoj online aranžman klikom na link

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom Hotel se nalazi u centru grada Susa. Odlična lokacija za obilazak ovog grada. Plaža Las Vegas nalazi se na 1,4 km od objekta The Pearl Resort & Spa, dok je plaža Talasa Sus (Thalassa Sousse) udaljena 2,7 km. Najbliži aerodrom je u Monastiru, udaljen 16 km od hotela. Objekat The Pearl Resort & Spa nudi smeštaj ds bazenom na otvorenom i fitnes centrom u Susu. Raznovrsni sadržaji ovog objekta uključuju bar, vrt i privatni prostor na plaži. Gostima smeštajnog objekta na raspolaganju su recepcija koja radi non-stop, posluga u sobi i menjačnica. Tokom boravka u objektu The Pearl Resort & Spa je na raspolaganju spa i velnes sadržaji, uključujući bazen u zatvorenom i saunu. Hotel ima svoju peščanu plažu do koje se prelazi ulica. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke.

Foto: Promo

Movenpick Resort & Marine Spa 5*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za ovaj hotel klikom na link

Nalazi se u samom centru grada, na plaži, nadomak medine, glavnih trgovačkih ulica i korniša – popločanog šetališta kraj mora. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 25 minuta. Hotel ima 4 bara i 6 restorana u zgradi, na plaži i oko bazena, zatvoreni bazen u okviru Marine Spa centra, jedan otvoreni bazen s morskom i dva sa slatkom vodom.

Foto: Promo

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese [email protected] rezervišu svoje putovanje iz snova.


Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.



Izvor: Objektiv.rs, PR

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar