Embid se “pere” što nije došao na meč sa Jokićem: Postoji viši cilj od MVP trke!

Poprilično realne reči reprezentativca Francuske i centra Siksersa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/ Youtube

Centar Filadelfija Seventisiksersa Džoel Embid vodi bitku sa Nikolom Jokićem za MVP titulu, a mnogo je onih koji su mu zamerili što je pobegao sa megdana sa glavnim konkurentom pre par dana, jer nije igrao na meču u Koloradu, direktnom okršaju sa kolegom sa severa Srbije.

On je samo dva dana kasnije predvodio Fili do pobede protiv Dalasa 116:108, a potom prokomentarisao brojne kritike koje stižu na njegov račun tokom minulih dana.

– Da li mislim da su moje šanse za MVP-a smanjene posle toga što sam propustio meč? Briga me. Kao što sam rekao, bitan je plej-of. Ako će jedna utakmica nekome da smanji šanse. Svi imamo loše utakmice, igrači propuštaju velike mečeve, to nije prvi put – kazao je Embid posle meča.

Jokić je pre dva dana hvalio velikog rivala, a Embid mu se revanširao istom merom posle kritika javnosti jer nije igrao u Koloradu.

– Ne radi se o duelu Nikole i mene, on je sjajan, fantastičan igrač, kao što sam uvek i govorio. Jokić je dvostruki uzastopni MVP, jedan od najboljih igrača u ligi i ja sam njegov veliki fan. Bilo mi je teško što nisam igrao protiv njega – kazao je Džoel Embid.

Embid je objasnio da postoji razlog zašto nije igrao.

– Postoji i veći cilj, to je da se uverimo da budemo zdravi za plej-of. Nemam ja više ništa da dokazujem. U tom prethodnom našem dulu smo pobedili i ja sam imao šta sam imao. Pričati da sam ja uplašen posle tog meča je glupo. Kao što sam rekao, briga me da li ću dobiti MVP nagradu. Fokusiran sam da osvojim titulu i šta god se desilo – desiće se. Ako osvojim MVP priznanje, sjajno, ako ne osvojim ništa – briga me – poručio je Embid.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar