Izblamirali se na Mundijalu, pa se sada izvinjavaju: Šaćiri pokušao da se opere kod navijača!

Uprkos kvalitetu rivala, ovo je blamatan poraz

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Švajcarske juče je doživela jedan bolan poraz u osmini finala Svetskog prvenstva protiv Portugala, pošto je konačan ishod bio 6:1.

Nakon debakla njegove selekcije Đerdan Šaćiri poreklom sa Kosova i Metohije morao je da se izvini navijačima za odigran meč. Švajcarska je bila neprepoznatljivo loša, a u finišu susreta bilo je samo pitanje koliko golova njihova reprezentacija može da primi od raspoloženog Portugala.

– Danas u ime tima moram da se izvinim svim švajcarskim navijačima. Na utakmici večeras nismo prikazali naše pravo lice. Veoma smo razočarani. Oni su nam pokazali gde su nam granice. Selektor Jakin nam je dao plan, ali nije išlo. Izgubili smo utakmicu već u prvom delu meča i uvek smo kasnili korak za njima – rekao je Šaćiri na konferenciji.

Gotovo identično mišljenje povodom cele situacije imao je i selektor Murat Jakin.

– Moramo prihvatiti ovaj poraz i čestitati Portugalu. Večeras su bili bolji tim, iznenadili su nas”, rekao je Murat Jakin i dodao: “Izgubili smo samo jednu utakmicu i ništa ne treba da dovodimo u pitanje nakon tog poraza. Istina je da nismo uspeli da ostvarimo očekivanja naših navijača, ali ćemo sa ponosom pamtiti učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru.

BONUS VIDEO:

Jokić poražen u balkanskom derbiju: Dončić plesao po terenu u ludoj pobedi Dalasa! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar