Dnevni horoskop za 12. oktobar: Bikovi, danas radite punom parom, Vodolije, okruženi ste novim izazovima

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Danas ste u odličnom strpljenju i dobroj disciplini. Preuzimate svu odgovornost na sebe.  Ipak ne može se reći da ne sijate i određenom mudrošću. Partner je osoba koja danas može da crpi vašu energiju i samopouzdanje. Zdravlje sasvim dobro.

BIK

Dobro stojite sa autoritetima zato ste danas u privilegiji opuštanja iako radite punom parom. Vaši ljubavni i emotivni planovi kose se sa potrebama osobe koja vam se mnogo dopada. Pronađite srednje rešenje. Polje je zdravlja sasvim solidno.

BLIZANCI

Danas povećavate aktivnosti jer ste dosta mirovali. Imate dobre planove samo ako se ne oslanjate na druge saradnike. Partner je sklon proceni sta je i gde je za vas dobra opcija. Nemojte se prepustiti trgovanju interesa. Zdravlje dobro.

RAK

Aspekti su povoljni ako treba da razgovarate sa nekim od autoriteta. Pokušajte da budete sasvim otovreni i precizni u tom poslovnom dijalogu. Polje vaših partnerskih odnosa je u fazi novih obaveza. Zdravlje je veoma nestabilno i promenljivo.

LAV

Osećaj nemira je pravi strujni udar kada ste vi na poslu. Previše stresa i naglih preokreta čini vas nervoznim. Potrebno je da nađete sistem opuštanja. Polje ljubavi je sasvim u redu ako nemate materijalnih problema. Zdravlje je sasvim odlično.

DEVICA

Mars iz Blizanaca zajedno sa Neptunom u Ribama crpi vašu dobru energiju pa nije čudno ako ste danas neraspoloženi i apatični. Partner je danas u stanju da obeća i ono što stvarno ne misli. Čuvajte se lažnih epiteta. Zdravlje bez veće promene.

VAGA

Postoji način da usaglasite svoje različite potrebe sa potrebama posla. Neke stvari su neophodne ali mnoge i nisu. Polje ljubavi je na tasu biti ili ne biti. Stalno koračate unapreda ali sa okrenutom glavom unazad. Zdravlje je bez većih tegoba.

ŠKORPIJA

Dobre poslovne okolnosti ali nejasni pllanovi. Takav dan je pun priče bez konkretnog sadržaja. Tokom dana uviđate stabilizaciju u ljubavnim prilikama. Međutim vi uvek imate neke zamerke pa je to sennka u ljubavi. Zdravlje je sasvim dobro.

STRELAC

Ako ste dovoljno aktivni na poslu oovaj dan je veoma produktivan. U suprotnom možete upasti u zamku ponavljanja istih grešaka. Slobodni Strelčevi imaju priliku da udele komplimente osobi koja ima se dopada. Odlično je vaše opšte zdravlje.

JARAC

Jačate samopouzdanje i odgovornost jer je Saturn iz Vodolije u dobrom aspektu sa Suncem. Uporni ste i veoma izdržljivi u stavovima koje zastupate. Vi ste liderr na poslu ali u okruženju doma nemojte biti kapetan lađe.Zdravlje je sasvim solidno.

VODOLIJA

Okruženi izazovima na poslu i pojedinim intrigam čini vaš dan potpuno znanom svakodnevnicom. Obratite pažnju na osobu koja vam je nešto obećala. Kod vas nema samokritike ali je ponekad dovoljna da bi bili realni. Zdravlje je bez većih tegoba.

RIBE

Iako drugi misle da se prilagodljivi vi znate da to danas nije vaša opcija. Nemojte žrtvovati sopstvene prioritete da bi udovoljili drugima. Imate lošu predstavu o partneru a on se nije prormenio jer su se promenile okolnosti. Zdravlje je dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar