Robin Vilijams dobio Jutjub kanal: Slavimo život i delo genijalnog komičara

Sada na jednom mestu možemo da pogledamo najznačajnije nastupe poznatog glumca

Foto: PrintScreen/Youtube

Prošlog meseca je najavljeno otvaranje posebnog Jutjub kanala posvećenog pokojnom Robinu Vilijamsu.

Pre mesec dana smo dobili tizer video u kome se vide delovi komičnih nastupa genijalnog Vilijamsa. Sada je taj kanal aktivan i možemo da uživamo u najznačajnijim nastupama i ulogama velikog glumca, kao i intervjue sa njegovim prijateljima.

“Ovaj kanal je tu da proslavimo život i genijalnost Robina Vilijamsa. Bilo da poznajete Robina sa pozorišne scene ili ekrana, kao komičara, vanzemaljca ili duha iz lampe, budite spremni da se smejete i plačete uz ove nezaboravne i smešne nastupe”, napisano je u opisu kanala.

Robinova ćerka Zelda je skoro, kada je u samoizolaciji čistila kuću, naišla na snimke i slike svog oca, pa je izgleda tada odlučila da ih objedini i učini dostupne ljudima.

Podsetimo, ali sigurno već znate, Vilijams je bio jedan od najvećih američkih komičara, kod nas ga je publika zavolela zbog uloga Petra Pana, gospođe Dautfajer i duha iz magične lampe u “Aladinu”. Divili smo se njegovoj glumi u filmovima “Dobar Vil Hanting” i “Društvo mrtvih pesnika”. Glumac je 2014. godine izvršio samoubistvo, međutim, mi nastavljamo svi zajedno da slavimo njegov lik i delo.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez odobrenja redakcije Objektiv.rs

 

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar