Otac Mateja o DEVOJCI koju je nestali mladić zvao kobne noći: “Sreo sam je u Beogradu, evo ŠTA je rekla”

Međutim, vreme je nešto toplije i to bi možda u narednim danima moglo ići u prilog policijskim i žandarmerijskim snagama koje sudeluju u potrazi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, Objektiv.rs

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša, na 15. dan potrage sastao se s ministrom unutarnjih poslova Aleksandrom Vulinom, čelnim ljudima srpske policije, ravnateljem te žandarmerije Vladimirom Rebićem, načelnikom beogradske policije Veselinom Milićem, njegovim zamenikom, načelnikom krim policije te su svi zajedno plovilom žandarmerije obišli i područje oko Velikog ratnog otoka.

Osim s čelnim ljudima srpskog MUP-a, Nenad Periš razgovarao je i s roniocima koji sudeluju u potrazi za njegovim nestalim sinom i dobio je uveravanja kako će se potraga nastaviti jednakim intenzitetom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što se pojavila informacija da je Matej posljednji put komunicirao sa svojom prijateljicom, inače Splićankom (podaci poznati redakciji) koja je u noći kad je nestao također bila u Beogradu, Nenad Periš nam je rekao:

– Ona mi je rekla da je te večeri Matej pokušao stupiti s njom u kontakt, jer je videla da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sedišta beogradske policije pre desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo pre 23 sata kada je on bio spojen na WiFI mrežu i kad je bila zabeležena njegova zadnja aktivnost na WhatsAppu – rekao nam je Nenad Periš.

Devojka, koja je takođe radila na organizaciji izleta, dugo poznaje Mateja, kao i njen brat, koji inače nije bio deo Matejeva društva s kojim je bio u Beogradu. verovatno je Matej, s obzirom na to da je ona bila u Beogradu, pokušao stupiti s njom u kontakt, pretpostavlja Nenad Periš.

Matejevi drugovi moraju opet na poligraf: Ispričali su ove DVE VERZIJE o nestanku Splićanina

Kad je pak reč o uvslovima potrage, kaže kako se osim priobalnog dela Velikog ratnog otoka, koji je na suprotnoj strani obale na kojoj je ispod tvrđave Kalemegdan na Savskoj promenadi smeštena tzv “Beton hala” s restoranima i noćnim klubovima, pretražuje i obalni dio i područje samog otoka. Zasad bez rezultata, a Nenad Periš kaže da ima brojnih drveća, što otežava potragu.

Međutim, vreme je nešto toplije i to bi možda u narednim danima moglo ići u prilog policijskim i žandarmerijskim snagama koje sudeluju u potrazi. Osim na području ušća Save u Dunav, Velikog ratnog otoka, potraga je usmerena i nizvodno Dunavom, a za Matejem Perišem tragaju i susedne policijske uprave. Posredstvom Interpola obaveštene su i susedne države u vodotoku Dunava.

BONUS VIDEO:



Izvor: Jutarnji.hr

Komentari (3)

  1. Zašto je izjavila policiji Da NE ŽELI da iznese razgovor između njih.?3-4xrazgovarala sa njim!Pritisnuti ,kao i drugove!

    Odgovori

Ostavite komentar