Pamtimo je po ulozi Đine u “Srećnim ljudima”: Doživela je težak UDARAC, a ovako izgleda danas (FOTO)

Gledaoci je ne bi prepoznali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Glumicu Jugoslavu Drašković publika je zavolela pre više od dvadeset godina kroz ulogu Đine Golubović u kultnoj seriji “Srećni ljudi”. Glumica se nakon ove uloge povukla sa javne scene, a publika je ponovo imala prilike da je vidi u seriji “Igra sudbine”, koja je počela da se prikazuje početkom 2020. godine. Ipak, retko ko je uspeo da je prepozna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uloga koju je imala u “Srećnim ljudima”, promenila joj je život i zahvaljujući njoj stekla je veliku popularnost:

– Tada sam kao mladi glumac, imala sreću da uskočim u projekat koji je vrveo od velikih muzičkih imena. Mnogo je tu stvari koje sam naučila. Sama prilika da zaigram u ovakvom projektu i gledam majstore na delu, bilo je neprocenjivo – poručila je Jugoslava jednom prilikom za domaće medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica)

– Već 25 godina igram u Pozorištancetu “Puž” i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u “Pužić” sa decom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija “Igra sudbine”. Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vreme. Njihovo vreme – rekla je Jugoslava prošle godine tokom gostovanja u emisiji “Kec na jedanaest”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica)

– Srećna sam. Imam dva psa, veliko dvorište, blizu mi je Košutnjak. Dok nije bilo ove korone sa ekipom iz “Igre sudbine” divno sam se družila. Okupljao nas je Milan Bosiljčić pa je uvek tu bilo i dobre hrane i dobre muzike – dodala je Draškovićeva, koja je pre tri godine doživela težak životni udarac kada joj je suprug Zoran Cvetanović preminuo u 61. godini nakon duge i teške bolesti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar