Kristijan otkrio ŠOKANTNE tajne estrade 90-ih: Golubović RASKRINKAO poznate pevačice, nije štedeo REČI!

Kristijan Golubović rešio je da javnosti otkrije šokantne tajne iz javnog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kristijan Golubović rešio je da javnosti u svojoj autobiografskoj knjizi ispriča šokantne tajne iz javnog života s početka devedesetih godina. Jedna od priča o kojima do sada nikada javno nije govorio jeste o dve pevačke zvezde u usponu, koje su u međuvremenu postale velika imena na našem estradnom nebu, s kojima se, prema njegovim rečima, “danima zajedno provodio”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jedna naša pevačica je redovno orgijala sa svojom tadašnjom najboljom drugaricom, koja je isto pevačica. Tu je bio i jedan pevač, koji je tragično nastradao pre nekoliko godina, kao i nekoliko žestokih momaka, i to je sve dokumentovano na video-snimcima. Taj pevač je uzimao kašiku heroina i bacao im na krevet i po stomaku, dok su one šmrkale i lizale se celu noć. Bilo je tu još likova sa estrade, političari tada nisu dolazili – rekao je Kristijan detalje ove skandalozne priče.

Golubović se prisetio i kako je izgledao susret oči u oči s jednom od tih pevačica, koja se u međuvremenu udala i rodila dvoje dece kontroverznom čoveku.

– Video sam je posle nekoliko godina, već se bila udala. Video sam sram u njenim očima. Zašto? Znaš koja je to šifra? “Ti znaš sve, molim te, pssst!” S tom pevačicom je bio njen pokojni muž i ja prilazim, pružam joj ruku i kažem joj: “Gde si ti?” A ona me gleda i kaže: “Ćao! Ja sam ta i ta.” Kad joj se muž okrenuo, ja sam je pljunuo. On to nije video. Moralne dr**e ne volim – kategoričan je bivši zadrugar.

On je sada već bivše drugarice optužio da tada nisu imale para za odeću i da su nosile fejk garderobu, kao i da je jedna od njih nosila ukradenu bundu na svom venčanju.

– Ova što je sad popularnija je mnogo pozajmljivala za garderobu, pa su to delile, nosile su fejk stalno. Ta je imala moje haljine za slikanje za kalendar i moju bundu za svadbu, koju sam ja ukrao u Grčkoj, pa joj dao. Nek pokuša neko ovo da demantuje, pa ću otkriti i njihova imena – završio je Kristijan.

Inače, ovo će biti samo jedna priča iz Kristijanove autobiografije, koja bi trebalo da se pojavi u javnosti za manje od mesec dana. U knjizi će biti reči o periodu od Golubovićevog rođenja pa sve do 1994. godine. Prema njegovim rečima, tu će biti opisano “sedam-osam najjačih događaja u istoriji Beograda”. Kako saznajemo, u knjizi će biti reči i o upoznavanju Kristijana s Miloradom Ulemekom Legijom, ubistvu Aleksandra Kneževića Kneleta, početku njegove stranputice i mnogim drugim temama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar