OMLET sa alpskom kobasicom i mladim lukom: Brz i jednostavan DORUČAK koji ćete obožavati

Priprema se veoma lako, a uspeva baš svima - čak i potpunim početnicima u kuhinji!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Zlatiborac

Za pripremu ovog jela biće vam potrebne sledeće namirnice:

– 100 g Zlatiborac alpske kobasice
– 3 jaja
– 2 struka mladog luka
– ½ kašike Zlatiborac domaće svinjske masti
– 2 rotkvice
– 1 paradajz
– so, po ukusu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zagrejati tiganj, pa na Zlatiborac domaćoj svinjskoj masti propržiti iseckani mladi luk i Zlatiborac alpsku kobasicu. Umutiti i posoliti jaja, pa ih preliti preko kobasice i luka. Servirati omlet i aranžirati ga sa rotkvicama i paradajzom.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Zlatiborac

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar