Đukanović razotkrio Sonju Biserko: Užas im je što Srbija jača, a “Zelene beretke” su im super (VIDEO)

Biserko na TV N1 komentarisala jačanje Vojske Srbije, kao i program obeležavanja 30 godina od osnivanja Republike Srpske

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojic/Objektiv

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i funkcioner SNS prokomentarisao je emisiju na TV N1, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, u kom se parada koja je organizovana u Banjaluci okarakterisala kao “zastrašujuća”.

Đukanović nije ostao imun na to što se u istoj emisiji otvorene pretnje koje stižu od grupe nekadašnjih paravnojnih formacija “Zelene beretke” ne doživljavaju ozbiljno, dok sve što se u BiH radi sa srpske strane doživljava kao pretnja?!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gošća na TV N1 bila je Sonja Biserko.

– Srbija se naoružava, čujemo da smo najjači u regionu, da smo nepobedivi i to stvara nasigurnost kod svih ostalih! Ono što smo videli u Banjaluci je zastrašujuće! – rekla je Sonja Biserko.

– Znači, užas je što Srbija jača, što jača vojsku, grozno je što kroz Banja Luku na paradi su regularne policijske jedinice Republike Srpske, ali su “Zelene beretke” sasvim super i bezazlene – prokomentarisao je Đukanović emisiju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar