OVA žena je Goci Božinovskoj PREOTELA Šijana: Bile su dobre drugarice, a onda joj je razorila dom (FOTO)

Sa njom Zoran ima sina Vukašina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Goca Božinovska 1989. godine upoznala je svoju veliku ljubav, kik-boksera Zorana Šijana i ljubav je odmah planula.

Sreli su se na plaži u Herceg Novom i istog dana se rastali, a kako je znao da se pevačica sa odmora vraća tri dana kasnije, Šijan ju je sačekao na aerodromu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo je nju veoma iznenadilo, a već nakon druge noći koju su proveli zajedno, on ju je zaprosio, a ona je naravno pristala i tu počinje njihova priča puna ljubavi, ali i ljubomore.

Zoran i Goca u braku su dobili ćerku Zoranu i sina Mirka, a onda je izbio skandal kada je Šijan prevario pevačicu sa njihovom komšinicom Goranom, za koju je Goca tvrdila da joj je dobra prijateljica.

Sa njom je dobio sina Vukašina, a za Božinovsku je sve ovo bilo prilično stresno.

– Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – rekla je Goca medijima svojevremeno, prenosi Blic.

Tri godine kasnije, 1999. godine, Zoran Šijan je ubijen u centru Beograda dok je sedeo u svom automobilu i čekao da se upali zeleno svetlo na semaforu. U njega su pucali iz pištolja, a nakon svega Gorana je tužila Gocu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Mirko Šijan, Gocin bivši svekar, njoj i deci je dao kuću, a Gorani i njenom sinu Vukašinu stan na Bežanijskoj kosi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar