Čanak BRUTALNO izvređao Novaka! Nazvao ga MAGARCEM i psovao: “Nije to zato što je Srbin” (FOTO)

Otvorena hajka na srpskog teniskog asa ne prestaje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs / Tamara Trajković, Printscreen

Prvi reket sveta Novak Đoković doživljava pravu dramu u Australiji u koju je stigao želeći da nastupa na Australijan openu, ali ga tamošnje vlasti ne puštaju da zbog kovid protokola uđe u zemlju, odnosno ne odobravaju mu vizu.

Od tada otvorena hajka na srpskog teniskog asa ne prestaje, a sada se oglasio i predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je u svojoj objavi na Tviteru napisao kako nije važno što je Đoković Srbin, već u pritvoru ima užasan tretman zato što nije vakcinisan, očigledno pokazujući kako mu smeta što  se neko usuđuje da najboljeg srpskog sportistu uopšte predstavi kao Srbina.

Pritom je najboljeg sportistu sveta nazvao magarcem i psovao ga.

– Užasan tretman prema Srbinu!!! Prema Srbinu!! Pa, je***e, nije užasan tretman zato što je Srbin nego zato što magarac nije vakcinican – napisao je Čanak.

Foto: Twitter/Printscreen

Treba podsetiti da je Čanak nebrojeno puta bio prvi u redu kada je trebalo napadati bilo sve koji se ne stide srpskog porekla i svoje zemlje.

Teško je zaboraviti kako je išao na Cetinje  da sa komitama protestuje protiv verskog čina ustoličenja mitropolita Joanikija, evidentno tim činom vređajući Srbe.

Jasno je da vojvođanskom separatisti Nenadu Čanku smeta svako pominjanje Srba i naglašavanje da se nad nekim Srbinom čini nepravda, pa zato ne treba da čudi što ljudi kao on nemaju skoro pa nikakvu podršku građana Srbije koji ne vole da ih neko vređa.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (55)

  1. Ne treba se obazirati na to što kaže gnjida. Treba ubuduće isključiti, tj.promeniti TV kanal gde se gnjida pojavi. Neka gnjidu gledaju Milovi obožavaoci.

    Odgovori

Ostavite komentar