U pravom momentu: Pearl Jam objavio novi album! Grandž se vratio, jači nego ikad (VIDEO)

Prva pesma sa ovog albuma, kojom je Pearl Jam zagolicao maštu svojih fanova, bila je "Dance of the Clairvoyants"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Američki rok sastav Pearl Jam objavio je spot za spot za pesmu “Quick Escape”, koja je poslednja prethodnica za njihov novi album “Gigaton”, koji izlazi za nekoliko dana.

Prva pesma sa ovog albuma, kojom je Pearl Jam zagolicao maštu svojih fanova, bila je “Dance of the Clairvoyants”, objavljena krajem januara. U međuvremenu stigao je i “Superblood Wolfmoon”, dok je “Quick Escape” poslednji vesnik novog aluma, prvog posle 7 godina pauze u studiju.

“Quick Escape je bunovna hard rok pesma, koja sadrži teške bubnjeve, piskave zvuke gitare i gomilu basova. Edi Veder predvodi taj haos glasom koji puca i izobličava se, dok pripoveda naučno-fantastičnu priču o razrušenoj planeti. “The lengths we had to go to then/To find a place Trump hadn’t fucked up yet” – stih je kojim opisuje čovečanstvo koje je putuje u jednom pravcu, da nastavi život na Marsu”, opisao je časopis Rolling Stone.

Za naziv albuma “Gigaton” može se reći da je proročanskog naziva, jer je svet stao zbog pandemije korona virusa. Koliko god situacija bila loša, što se tiče Pearl Jama izgleda da upravo ovo pravi trenutak za objavu novog albuma.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rsIzvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar