POTRESNA ispovest Vesne Đogani: Svakodnevno doživljavam sajber NASILJE, ružne reči su kao “dobar dan”

Pevačica je iskreno govorila na temu internet nasilja i o svojoj karijeri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/djoganivesna

Naša pevačica Vesna Đogani gostovala je na Kurir televiziji i govorila je o svojim planovima koji se tiču njene karijere, a između ostalog, otkrila je da je osetila i na svojoj koži sajber nasilje.

Kako je tema o sajber nasilju jako aktuelna ovih dana zbog tragičnog događaja Kristine Kike Đukić, pevačica je imala potrebu da kaže i šta je to što je ona proživljavala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Instagram/Printscreen/djoganivesna

– Svaka nova generacija će imati neku ljubav, teme u našim pesmama su teme koje se tiču svakog od nas – rekla je Vesna, a zatim nastavila:

– Spontano sam počela da se pojavljujem na društvenim mrežama. Ogroman je strah svih nas roditelja. Mlađe generacije uopšte nisu svesne posledica, oni ulaze spontano i tiho u sajber svet. Tu smo svi jako odgovorni: roditelji, dražava, institucije, društvo. Kao neko od 40 godina svakodnevno doživljavam sajber nasilje. Verovali ili ne. To izgleda tako što je potuno normalna stvar da ste nezadovoljni i da uzmete da na telefonu napišete ružan komentar nekome. Niko nije zaštićen. Ja ne mogu da zamislim da neko od 30, 40 godina napiše uvredljiv komentar. I to ne konstruktivan, nego ružan, uvredljiv, da me ponizi – iskrena je bila pevačica.

Foto: Printscreen/Youtube/KONTRA SHOW

– Kao društvo se uopšte nismo promenili od onog vremena gladijatora i lajk/dislajk. Sve više omladine vapi za zagrljajem, za prihvatanjem da se uklope. Njima su ružne reči kao dobar dan. Mi smo postali imuni na to – rekla je Đoganijeva, a zatim nastavila da govori o svojoj karijeri.

– Počinjem karijeru ispočetka. Refrešujem stare pesme. Šalju mi poruke “Jao, nisam znala da je ovo vaša pesma” – rekla je Vesna, i dodala da je grupa Đogani uradila nove spotove za pesme “Ne veruj” i “Crne oči”, kao i to da su u planu i novi spotovi.

Podsetimo, grupa “Đogani Fantastiko”, kako se zvala na samom početku, bila je jedna od najpopularnijih dens sastava 90-ih godina, a činili su je bračni par Slađa Delibašić i Đole Đogani.

Posle Đoletovog i Slađinog razvoda, usledila je i smena pevačica, pa je na njeno mesto došla Vesna Trivić, koja je postala supruga Đoleta Đoganija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar