Italijani ne odustaju od Stankovića: Novi “napad” na trenera Crvene zvezde sa “čizme”

Kontroverzna porodica Poco odlučila je da smeni Luku Gotija nakon meča sa Empolijem, a "Skaj" prenosi da su trojica trenera na spisku kandidata za njegovog naslednika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sampdorija je htela da na klupi vidi Dejana Stankovića, međutim Crvena zvezda je uspela da odbije tu ofanzivu, a pomoglo je i to što je gazda kluba Masimo Ferero završio iza rešetaka zbog malverzacija.

Ipak, izgleda da se tu drama oko statusa Stankovića ne završava pošto ga veoma poštuju na “čizmi”. Taman što se stišala priča oko njegovog odlaska u Sampdoriju, sada se u Italiji pojavila nova informacija da je Stanković kandidat za novog trenera Udinezea.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kontroverzna porodica Poco odlučila je da smeni Luku Gotija nakon meča sa Empolijem, a “Skaj” prenosi da su trojica trenera na spisku kandidata za njegovog naslednika.

Klub će privremeno preuzeti Gabrijele Kofi, koji će biti vršilac dužnosti, a u narednim danima plan je da popričaju sa Dejanom Stankovićem, Pakom Hemezom i Rolandom Maranom. Za sada je upravo Maran, bivši trener Đenove i Kaljarija, prvi favorit da zameni Gotija.

Podsetimo, Dejan Stanković je već radio u Udinezeu, kao pomoćni trener Andree Stramaćonija tokom sezone 2014/15, ali je nakon toga praktično odustao od ovog zanata i vratio mu se tek krajem 2019. u Zvezdi.

Zvezda je takođe veoma odlučna da ga zadrži, a Terzić je u izjavi za srpske medije rekao da Stanković “ostaje”.

Videćemo do kraja sezone šta će se sve događati.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar