Grigorije, kako si dozvolio da glavna albanska lobistkinja pred tobom UKINE Srpsku pravoslavnu crkvu?

Viola fon Kramon je pred Grigorijem "pljunula" na Svetog Savu i pravoslavlje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: printscreen/Tviter

Poslanica Evropskog parlamenta iz redova Zelenih i glavna lobistkinja za nezavisnost Kosova u Evropskom parlamentu, Viola fon Kramon, sastala se sinoć sa episkopom diseldorfskim i cele Nemačke, Grigorijem Durićem.

Viola fon Kramon je to objavila na svom Tviter nalogu na šta joj je jedna korisnica te društvene mreže napisala “da je Srpska pravoslavna crkva proruski entitet. Ako to promenite, biće sjajno, ali sumnjam”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Usledio je šokantan odgovor fon Kramonove da “ne postoji Srpska pravoslavna crkva, to su autonomne eparhije, drugačije od katoličkih”, o čemu je Objektiv već pisao.

Reakcija poslanice Evropskog parlamenta iz redova Zelenih i glavne lobistkinje za nezavisnost Kosova u Evropskom parlamentu otvorila je niz pitanja. Prvo pitanje koje se nameće jeste šta je nateralo Grigorija da je primi, šta joj je ponudio i u čije ime je to ponuđeno obećao?

Viola fon Kramon je pred Grigorijem “pljunula” na Svetog Savu i pravoslavlje. Koji su to lični razlozi, ambicije i interesi koji su naterali Grigorija da to dozvoli, kao i to što je izgovorila da Srpska pravoslavna crkva ne postoji?

SKANDAL! Viola fon Kramon UKINULA Srpsku pravoslavnu crkvu – Grigorije je autonomija za sebe (FOTO)

Nakon ovakvog skandaloznog ponašanja Viole fon Kramon i Grigorija javnost očekuje odgovore i reakciju Srpske pravoslavne crkve.

SPC treba javnosti da odgovori i na sledeća pitanja:

– Kako je i zašto Grigorije prestao da nosi Srbiju i Svetog Savu u srcu i izdao svoju crkvu, time što je nemo ćutao na Violine uvrede?

Grigorije najveća sramota SPC: Sastao se sa Violom, glavnom lobistkinjom za NEZAVISNO KiM (FOTO)

– Šta je to Grigorije obećao i u čije ime Violi, glavnoj albanskoj promoterki, pa je ona iznela pregršt komplimenata na njegov račun i rekla da je oduševljena Grigorijem?

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. ...Grigorije,namerno necu napisati Vladika,odavno vec koketira sa N1 i finansijeri sa zapada su vrsili propagandu da bude Patijarh,sto mudre glave iz Sinoda nisu dozvolile,pa se gorepomenuti veoma uvredio...to sto je lep covek ne znaci da je i dobar covek,a pogotovu boziji covek...covek je biznismen najpre,a posle sve ostalo...SMENITI pod hitno,pa neka se bavi onim sto voli,a bozije zakone i njihovo tumacenje da prepusti onima cija je dusa cista i posvecena Bogu i miru u svetu i ljudskoj dusi...od njega sam vec dugo ocekivala da mu,konacno,spadne maska i da pokaze svoje pravo,izdajnicko lice...

    Odgovori
  2. Sta komentarisati spc odmah da rascini i smeni grijorija. Sto pre to bolje. Vernici spc u nemackoj treba daju podrsku spc i patrijarhu Prilikom smenjivanja i rascinjenja grigorija. Naravno ovo je moje misljenje ali verujem i ogromne vecine pravoslavaca.

    Odgovori

Ostavite komentar