SKANDAL! Viola fon Kramon UKINULA Srpsku pravoslavnu crkvu – Grigorije je autonomija za sebe (FOTO)

Viola fon Kramon i episkop Grigorije Durić su razgovarali o zajedničkim izazovima i međureligijskom dijalogu na Zapadnom Balkanu i u Nemačkoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic, Privatna arhiva

Poslanica Evropskog parlamenta iz redova Zelenih i glavna lobistkinja za nezavisnost Kosova u Evropskom parlamentu, Viola fon Kramon, večeras se sastala sa episkopom diseldorfskim i cele Nemačke, Grigorijem Durićem, što je objavila i na svom Tviter nalogu.

– Uz sve poštovanje, frau fon Kramon, važno je napomenuti da je Srpska pravoslavna crkva proruski entitet. Ako to promenite, biće sjajno, ali sumnjam – napisala je jedna korisnica na društvenoj mreži, nakon čega je usledio šokantan odgovor Viole fon Kramon:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne postoji Srpska pravoslavna crkva, to su autonomne eparhije, drugčije od katoličkih. Razgovarajte sa episkopom i bićete iznenađeni.

Foto: Printscreen

Ovim gestom poslanica je do znanja stavila svima da za nju SPC ne znači ništa.

Ovo nije prvi put da Kramon nipodaštava srpsko kulturno nasleđe, budući da je i sama za to da se Kosovo otcepi od Srbije.

BONUS VIDEO: 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. NACISTI JOS NISU ZAVRSILI BITKU SA SRPSKOM NARODU.TRI PUTA U JEDAN VEK NACISTI NAS OKUPIRAJU UBIJAJU NAS NAROD 100 ZA 1 NE PRIZNAJU GRANICE NASE DRZAVE NE PRIZNAJU NASU NACIJU I NASU PRAVOSLAVNU Sv.SAVSKU CRKVU.

    Odgovori
  2. Ми смо сви СПЦ, без СПЦ нисмо нико и ништа! То нећемо дозволити да нам укидање Српско Православље! Малоумност на Делу

    Odgovori

Ostavite komentar