Grigorije najveća sramota SPC: Sastao se sa Violom, glavnom lobistkinjom za NEZAVISNO KiM (FOTO)

Njih dvoje su razgovarali o zajedničkim izazovima i međureligijskom dijalogu na Zapadnom Balkanu i u Nemačkoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: printscreen/Tviter

Poslanica Evropskog parlamenta iz redova Zelenih i glavna lobistkinja za nezavisnost Kosova u Evropskom parlamentu,Viola fon Kramon, sastala se sa episkopom diseldorfskim i cele Nemačke, Grigorijem Durićem.

Kako je fon Kramon istakla na Tviteru, njih dvoje su razgovarali o zajedničkim izazovima i međureligijskom dijalogu na Zapadnom Balkanu i u Nemačkoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs


– Iskoristimo ono što nas spaja za dobrobit svih nas – istakla je ona.

Da podsetimo, Viola je u jednom od svojih intervjua priznala da lobira za nezavisno Kosovo:

– Jesam lobistkinja, ali ne plaćena. Ja sam lobistkinja interesa gađana Kosova. Zalažem se za kosovsku stvar, ali isto tako idem na Kosovo da od njih zahtevam sprovođenje reformi.

Takođe je jednom prilikom na pitanje novinara Objektiva koje je njeno mišljenje o tvrdnjama da su Srbi počinili genocid u Srebrenici, samo odmahnula glavom i otresito rekla:

– To nije tema ovde.

Viola fon Kramon je takođe jedna od potpisnica saopštenja u kojem se Srbi pozivaju na prestanak negiranja genocida u Srebrenici, čime je praktično proglasila Srbe za genocidan narod.

– Pozivamo srpske vlasti da prestanu da negiraju genocid u Srebrenici i veličaju osuđene ratne zločince – navodi se u saopštenju Evropskog parlamenta koje je izdato povodom murala Ratku Mladiću.

Episkop Grigorije Durić ovim potezom pokazuje koliko ne mari za svoj narod i teritorijalni integritet Srbije čim sastanči sa osvedočenim srbomrscem, Violom fon Kramon.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar