Malović RASTURILA “Krik” nakon besomučnih laži o Danilu Vučiću: “Ovo je poseban nivo JADNOSTI i bolesti”

Vladanka se oglasila na Tviter nalogu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Šporčić

Član Predsedništva i predsednik Službe za informisanje Srpske napredne stranke Vladanka Malović oštro je osudila i demantovala besramne laži plaćeničkog portala “Krik” koji je pre više meseci izmislio priču da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića, a danas su namenski na Danilov rođendan preneli pisanja “La Republike” u koju ih je pomenuti portal mesecima ubeđivao.

– I vi i ja znamo da to nije “La Republika”, to ste vi. Mesecima ste kopali i iskopali – ništa. Danilo nije nikome menadžer, to su vam svi rekli, ali morali ste da bacite blato na dečka. To što ste pustili još jednu laž na njegov rođendan, poseban je nivo jadnosti i bolesti – napisala je Vladanka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, sve to nije bilo dovoljno plaćeničkom “Kriku” već su, namenski danas, na rođendan sina predsednika Srbije Danila, preneli jedan italijanski tekst na svoj sajt i u medijima koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, kako bi uništili ne samo rođendan, već i život Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu!

Iz svega navedenog se jasno zaključuje da je jedini cilj brutalnih laži “Krika” i Đilasovih medija da unište život deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i njemu lično, o čemu je Objektiv već pisao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar