BESRAMNE LAŽI! Jedini cilj Krika i Đilasovih medija: Uništiti život Vučićevoj deci i njemu lično! (FOTO)

Nastavljaju se kontinuirani napadi na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu decu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Besramne laži plaćeničkog “Krika” nemaju granice!

Naime, pomenuti portal je pre više meseci izmislio priču da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića. Tu nije bio kraj lažima,  već su otišli korak dalje i ubeđivali italijanske medije više od dva meseca da je to istina, iako je ove navode demantovala čak  i menadžerska agencija i potvrdila da Danilo Vučić nema baš nikakve veze sa tim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, to nije bilo dovoljno plaćeničkom “Kriku” već su, namenski danas, na rođendan sina predsednika Srbije Danila, preneli jedan italijanski tekst na svoj sajt i u medijima koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, kako bi uništili ne samo rođendan, već i život Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu!

Iz svega navedenog se jasno zaključuje da je jedini cilj brutalnih laži “Krika” i Đilasovih medija da unište život deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i njemu lično!

Foto: Printscreen

Podsećamo, lažnu vest izmislio je “Krik” pre više meseci, a fudbalska agencija koja je pomenuta u istoimenom tekstu više puta je demantovala da je Danilo Vučić ikada imao bilo kakve veze, ne samo sa njima, nego i sa menadžerskim poslom uopšte.

Takođe, ljudi iz najbližeg okruženja predsednika Srbije više puta su demantovali ovu bolesnu laž, ali je “Krik” imao samo jedan jedini cilj, ono što rade već godinama u saradnji sa Draganom Đilasom i njegovim medijima, da uništavajući Vučićevu decu i njihove živote, nateraju predsednika Srbije na greške, kako bi mimo izbora odstupio sa funkcije.

Foto: Printscreen/Tweeter/Krik

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Nemoguće da još uvek ima naivnih koji bi mogli da pomisle u laži " Krika", " Danasa", " Nove" i svih njihovih pratećih elektronskih medija! Nego, nakotilo se tog šljama koji bi za pare i majku rođenu popljuvali!

    Odgovori
  2. Ma jeste, menadžer je i Nejmaru i Mesiju i Lebronu i vlasnik je FIFA. Ostavite dečka na miru više. Kakav ološ je Đilas ali gubi izbore i to je najvažnije.

    Odgovori
  3. Nikada Srbija nije imala ovakvog lidera kakav je Vučić. Sta je sve preživeo čovek, kakve pritiske, linčuju mu porodicu, decu, roditelje ono najsvetije u životu. Bagra i ološ, lopovi i besramnici urotili se protiv najboljeg. A on se ne da. Izgradi zemlju čovek,nema mesta u Srbiji koje nije obišao i izgradio nešto, zahvaljujući njegovoj politici svet sada zna za Srbiju, poštovani smo zahvaljujući njemu. Ceo svet je čuo za njega.Hvala Vam predsedniče za žrtvu koju podnosite zarad naše zemlje, što ste život podredili obavezama. A svi oni koji Vas pljuju nemogu da podnesu Vašu veličinu, vaše umeće vođenja kvalitetne i napredne politike, to što ste Srbiju izdigli inad pepela u koji su je ostavili isti ti koji vam danas napadaju porodicu.Srbija je srećna dok je Vi poštovani predsedniče vodite!

    Odgovori

Ostavite komentar