Relja se posle 10 godina vraća u svet GLUME: Srećan sam da sam ponovo u tom svom POZIVU

Jedan od najpopularnijih pevača sa domaće scene se vraća u svet glume, a imaćemo prilike da ga gledamo u seriji "Besa"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Relja Popović je imao zapaženu ulogu u filmu “Parada”, u kom je glumio sina Nikole Koja, a ranije je razgovarao na temu glume, kako je nakon brojnih uspeha u svetu iste, dobio ulogu u popularnoj seriji “Besa”.

– Snimio sam “Besu“, završio sam svoju ulogu. Bilo je fenomenalno, ekipa je fenomenalna. Mislim da je taj projekat izvanredan. Tako da sam srećan, da sam baš tu, ponovo se vratio tom svetu i tom svom pozivu. Mislim da će serija biti na jesen, oktobar, novembar, kada je završe, a ja je sa nestrpljenjem čekam. Mislim da će biti baš dobra – rekao je Relja, prenosi “IDJTV”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Producentkinja serije “Besa”, Tea Korolija, nedavno je otkrila da će glumačku ekipu ovog popularnog TV formata u drugoj sezoni pojačati Milica Zarić i Relja Popović.

Korolija spominje da je radnja u drugoj sezoni serije “Besa” znatno modernija i veoma složenija, ali i da donosi brojna iznenađenja za publliku.

– U ulozi Petritove žene pojaviće se Milica Zarić, a ulogu Igija, na radost mlađe populacije koja prati seriju oživeće Relja Popović – najavila je Korolija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar