NAJPOTRESNIJI momenat na Meriminoj komemoraciji: Pročitano PISMO koje je ćerka napisala majci (VIDEO)

Najdirljiviji momenat sa komemoracije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komemoracija pevačici Merimi Njegomir počela je danas od 11 časova, a jedan od dirljivijih momenata bio je kada je pročitano pismo koje joj je ćerka Jelena napisala prošle godine za rođendan.

– U dečijim cipelicama, ali krupnih, radoznalih očiju upitala sam maminog tatu: “Deda, jel ti veruješ u Boga?”. Deda je zastao iznenađen pitanjem, ali dosledan sebi, posle nekoliko sekundi rekao je naglas: “Postoji neka sila”. I ta reč “sila” nastavila je da me prati kroz snove i javu – piše u Jeleninom pismu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sila je bila tu i dok je moja mama učila šta je ljubav, a šta nije. Bila je tu kroz sve teške reči i mučne trenutke. Kroz nemaštinu, svaki udar i svaku suzu. Sila je bila tu kada je moju mamu jednog dana pronašla njena duša i vratila je na svoj put, kada je sa konobarske kecelje prešla na mikrofon, sila je bila tu dok je rađala četvoro dece – pisalo je u pismu koje je na komemoraciji pročitao novinar Aleksandar Gajišin.

– Možda su joj anđeli govorili “izdrži još malo”, i da nije to ona mogla, ne bih mogla ni ja. I zato se ja klanjam svojoj mami, tu silu je i nama prenela kad nas je učila da se ljubav samo deljenjem umnožava. Mama, kad bi knjige o tebi pisale nijedna te ne bi bila dostojna. Hvala ti za najveći dar koji sam od tebe dobila, nema ništa vrednije od života – napisala je Merimina ćerka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar