“Nikog ne zanima šta ona priča, sve radi iz LJUBOMORE”: Barbara Bobak opet ISPROZIVALA Marinu

"Razumem jer znam da je Darko divno stvorenje za imati pored sebe i nije lako sigurno kada izgubiš takvu osobu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ne prođe mnogo vremena pre nego što se u domaćim medijima pojavi nova pikanterija vezana za odnos Marine Gagić i njenog bivšeg verenika Darka Lazića, pri čemu se često provlače navodi da ona brani pevaču da viđa njihovog sina Alekseja u prisustvu nove emotivne partnerke Barbare Bobak, što je pevačica sad i potvrdila.

– Ona to radi od prvog dana. Govori takve stvari iz ljubomore. Kad kažem ljubomora, kažem to u smislu da li ima i dalje emocije prema njemu ili nema. Eto, to je nešto čime ona tera inat jer ne može ni sa čim drugim pošto nikoga ne zanima šta ona ima da kaže ili šta ona misli, pa hajde preko deteta – istakla je Barbara za “Hype”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Tako stvari stoje od prvog dana. Mene te stvari ne interesuju. Njeno dete – njena stvar! Ma, biće to sve okej. Ja nju razumem i ne ljutim se na nju. Razumem jer znam da je Darko divno stvorenje za imati pored sebe i nije lako sigurno kada izgubiš takvu osobu – navela je.

– Marini želim sve najbolje. Još jednom podvlačim da se ne ljutim na nju, ali o toj temi zaista ne bih više pričala – zaključila je Bobakova.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar