Novi detalji skandala Marije Karan: Zatekli je na KROVU automobila, imala POSEKOTINU na butini i kolenu

Nova saznanja o haosu koji je nastao između glumice i njenog dečka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumica Marija Karan pre nekoliko dana se našla u centru skandala kada je došlo do sukoba između nje i njenog dečka Vladana Balabana. On je njoj tada udario šamar, nakon čega je ona uzela tegove i PP aparat i razbila mu zadnje staklo na automobilu.

Kako piše Blic, slučajni prolaznici pozvali su patrolu policije, jer su u Francuskoj ulici na krovu automobila “porše” videli upravo Mariju. Kada su policajci stigli, u automobilu je na mestu vozača sedela Marija Karan, dok je pored nje bio Vladan Balaban. Tada su primetili da žena ima posekotinu na butini i kolenu, a da je Balban vidno alkoholisan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Karanova je objasila da je sa svojim dečkom bila u obližnjem restoranu, ali su ga zbog svađe napustili i krenuli ka garaži u Dositejevoj ulici. Raspravljali su se niz ulicu, da bi joj on u jednom trenutku udario šamar.

Međutim, ona je zatim uzela tegove i protivpožarni aparat i razbila zadnje staklo na automobilu. Balban je, potom, seo u automobil i krenuo istim. Malo potom je ugledao Mariju kako trči ka njemu. Tada ju je povezao, gde su nastavili svađu.

Kako pomenuti medij saznaje, Marija Karan je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Njoj su konstatovane lake telesne povrede u vidu rasekotine desne butine i oguljenog desnog kolena. U policijskoj stanici Stari Grad Balbanu je izmereno oko 1,15 promila alkohola u krvi. Policijsku stanicu Stari Grad Marija je napustila u subotu oko 10 časova, a Balban dva sata kasnije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar