Pakao za Čelsi: Dva ključna igrača nekoliko nedelja van terena!

Jedan se povredio na meču, drugog muči tetiva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: John Patrick Fletcher/Action Plus/Shutterstock Editorial/Profimedia

Trener Čelsija Tomas Tuhel rekao je da će njegovi fudbaleri Romelu Lukaku i Timo Verner propustiti nekoliko utakmica zbog povreda koje su zadobili u duelu sa Malmeom u Ligi šampiona.

Čelsi je sinoć na svom terenu pobedio Malme sa 4:0, u trećem kolu Grupe H u Ligi šampiona. Lukaku i Verner su u prvom poluvremenu morali da napuste teren, Belgijanac zbog oštrog starta Lasea Nilsena, a Nemac je istegao tetivu u pokušaju da dodje do lopte.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tuhel je rekao da je Lukaku psihički i fizički premoren posle igranja za reprezentaciju Belgije.

– Da sam znao, ne bih to uradio. Ali, to ne znate unapred, a bilo je neophodno da on bude na terenu i počeo je veoma dobro. Razgovarali smo i mislim da je psihički premoren. To je normalno, ali on je naša devetka. Ne radi se o povredi mišića. Mislim da je malo ‘preigran’, to je moje mišljenje, možda nisam u pravu. Ali pustio sam ga da igra. Ne žalim, takve stvari se dešavaju. Nismo imali sreće – rekao je Tuhel, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

– Romelu je izvrnuo zglob posle prekršaja u šesnaestercu, a Timo ima povredu tetive. Obojica će odsustvovati. Ići će na preglede kako bismo preciznije znali, ali oni će propustiti nekoliko utakmica – dodao je on.

Tuhel je dodao da je svaka pobeda važna kako bi ekipa izborila plasman u nokaut fazu takmičenja u kome brani titulu.

– Idemo od utakmice do utakmice, svaka naredna je najvažnija. Ne poklanjam minutažu i ne odmaram igrače, pošto je svaka sledeća utakmica najvažnija. Biramo najbolju ekipu koja ima najveće šanse da pobedi Brentford i biramo najbolju ekipu koja bi mogla da pobedi svakog protivnika u Ligi šampiona – naveo je Tuhel.

Na tabeli Grupe H, Čelsi je drugi sa šest bodova, tri manje od vodećeg Juventusa. Zenit ima tri boda, a Malme je bez bodova.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar