Iz Čukaričkog se izvinjavaju Savićeviću: Morali smo da zaštitimo svog igrača!

Interesantna scena na Banovom brdu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MB Media Solutions / Alamy / Alamy / Profimedia

Naljutili su se u Čukaričkom što selektor mlade reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić nije pozvao fudbalera ovog tima Bojana Roganovića tokom nedavne reprezentativne pauze u nacionalni tim.

Objašnjavajući svoj potez Vukotić je naveo da je momak “prošle sezone ispao sa OFK Titogradom iz lige, kao i da igra promenljivo” na Banovom brdu. Dovoljno da se oglasi sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Što se nas tiče, gospodin Vukotić ne mora uopšte da zove Roganovića. Bojan je propustio jedan meč zbog crvenog kartona dobijenog u finišu meča protiv Radničkog u Kragujevcu, i još dva zbog lakše povrede. U svim ostalim susretima, pa i u međunarodnim okvirima, bio je jedan od naših najboljih pojedinaca. Niko od nas ne gleda šta je bilo juče, već šta je danas i šta će biti sutra. Gospodin Vukotić očigledno voli da gleda juče, ali to je već njegov problem. Izvinjavam se ovim putem mom prijatelju Dejanu Savićeviću, predsedniku FS Crne Gore zbog reakcije, ali ponavljam, samo smo stali u zaštitu našeg igrača – rekao je Matijašević.

Zvezda ima prvu “meč loptu”: Srnić ponovo uskače da pomogne, došlo je vreme da Lazetić pokaže šta zna!

Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar