Sara je bila kod babe, kada je OTETA: Posle 16 dana nađeni JEZIVI tragovi – “kosa je otkinuta iz korena“

Ona se tog dana igrala sa braćom i sestrom, i ništa nije slutilo na tragediju koja će se potom dogoditi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Bilo je to naizgled obično i prijatno letnje veče, a mala Sara Pajne se veselo se igrala na kukuruzištu koje je okruživalo dom njene bake i njenog deke deke u idiličnom selu Kingston Gors u Zapadnom Saseksu. Ipak, kasnije se ispostavilo da se tog dana, 2000. godine dogodio zverski zločin koji je doslovno šokirao svet.

Ona i njena dva starija brata, Li i Luk, i šestogodišnja sestra Šarlota, boravili su kod bake i dede na pauzi tokom školskih raspusta.

Ali 1. jula uveče, dok se četvoro dece igralo po poljima, u kombiju u blizini vrebala je noćna mora koja je čekala da napadne svoj plen.

Kada je osmogodišnja Sara udarila glavom tokom igre skrivanja, te uplakana pobegla odatle, pedofil Roj Viting ju je oteo iz polja kukuruza i ubacio u svoj kombi.

Na suđenju za ubistvo njegov kombi je opisan kao “zatvor u pokretu“, a u njemu se nalazila jeziva oprema, savršeno osmišljena za otmice, seksualne napade i ubistva dece.

Naime, u njemu su se, između ostalo nalazili – nož, užad, dečije ulje i plastične vezice, odnosno petlje poput lisica.

Dok je Sara bila bačena u zadnji deo kombija, njena braća i njena sestra bili su samo nekoliko metara udaljeni odatle, i dalje se veselo igrajući, a nisu ni slutili da nikada više neće videti svoju sestru.

Njena porodica je 48 sati vodila mahnitu potragu za njom. Policija i dobrovoljci pretražili su lokalno područje i ubrzo se cela zemlja digla na noge.

Sarini roditelji su na televizijisi očajnički apelovali za informacije o njihovoj ćerki i molili se da je pronađu živu.

Međutim, 16 dana kasnije, Sarino sićušno telo je pronađeno, golo i bačeno u plitki grob. Kosa joj je bila otkinuta iz korena.

Odmah je pokrenuta istraga o ubistvu

Policija je već razgovarala sa Vitingom nekoliko dana nakon Sarine otmice, a na kraju se ispostavilo da je on odgovoran za ovaj zverski zločin.

On je već bio osuđivan i četiri godine je proveo u zatvoru zbog otmice i seskualnog napada na devojčicu, takođe u Saseksu, 1995. godine.

Ovaj monstrum je čak uhapšen pre nego što je Sarino telo pronađeno i zadržan je u policijskom pritvoru, ali nije bilo konkretnih dokaza protiv njega, te je pušten na slobodu.

Međutim, 27. septembra 2000. Viting je konačno optužen za otmicu i ubistvo Sare Pejn.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar