Muškarci, da li ste ovo očekivali? Žene priznale, ovo je šest najvećih LAŽI koje izgovaramo u krevetu!

Vreme je za iskrenost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Hteli mi to ili ne, ali seks je uvek nekako povezan sa lažima.

Svi smo bar jednom slagali svog partnera, i obično su to nevine laži kojima izbegavate da povredite osećanja druge osobe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I da, u krevetu lažu i žene i muškarci.

Ovoga puta, dame otkrivaju koje su njihove najveće laži u krevetu.

1. Glumljenje orgazma

Više od 95 odsto žena priznaje da su odglumile orgazam, a čak 60 odsto njih kaže da to rade redovno. Kao glavni razlog navode to što vide da neće moći da dožive vrhunac, ne žele da povrede osećanja muškarca i žele da skrate trajanje seksa.

Takođe, čak 80 odsto žena kaže da sam orgazam nije potvrda dobrog ili lošeg seksa, odnosno jesu li uživale.

Foto: Shutterstock, ilustracija

2. Stvaran broj partnera

Iako je ovo sama po sebi glupa tema koja u stvari, nema smisla, ako ipak dođe do nje – teško da se može očekivati da će većina žena reći stvaran broj. Razlog uopšte ne mora da bude konkretan broj partnera, već društvena percepcija toga koliko se smatra prihvatljivim i da li će to izazvati pitanja i slično. Ako ne želite da slušate takve laži, ne postavljajte takva pitanja.

3. Samozadovoljavanje

Ženama je često neprijatno da priznaju da se samozadovoljavaju, dok se kod muškaraca takva aktivnost smatra sasvim prirodnom i normalnom. Studije otkrivaju da 60 odsto žena to radi redovno, 30 povremeno, a 10 odsto nikada. Razlog laganja? Ne žele da ispadnu pohotne, da partner ne pomisli kako im nije dovoljan i slično.

Foto: Shutterstock, ilustracija

4. Problemi u krevetu

Predrasuda je da su muškarci ti koji pričaju o detaljima odnosa sa svojim prijateljima, dok žene ćute kao zalivene. Oko 60 odsto njih kaže da će pohvaliti ljubavne veštine svog partnera, a deluje da je najdraža tema ženskog društva problemi u seksu. Naime, o njima se s bliskim prijateljicama konsultuje više od 80 odsto žena.

5. Zamišljanje drugog

Ako je žena ikad rekla da za vreme odnosa nikad ne zamišlja nikog drugog osim svog partnera, lagala je isto kao i muškarac u toj situaciji. Objašnjenje? Žene fantaziraju isto kao i muškarci, a to ne mora apsolutno ništa da znači za odnos ili uživanje u seksu.

Foto: Shutterstock

6. Njegova veličina

“Ogroman je”, ‘Zaista je veliki”… To su izjave su koje će žene izgovoriti najčešće jer misle da muškarci žele da ih čuju. To ne mora nužno da znači da nijedna to ne misli, ali činjenica je da su muškarci ti koji znatno više pažnje obraćaju na dužinu polnog organa, dok je ženama važniji libido partnera, nesebičnost u seksu, kreativnost, preuzimanje inicijative…

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar