“Uništila sam život svog DETETA zbog svoje sreće”: Adel je godinama krila OVE stvari od javnosti

Britanska pevačica je sada rešila da progovori

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Britanska muzička senzacija, Adel, najavila je da njen četvrti album koji nosi naziv “30” izlazi 19. novembra posle 6 godina pauze. Ona se tom prilikom osvrnula i na teške trenutke iz svog života, svog sina i razvod od supruga Simona Koneckog.

Ovaj album koji svi sa nestrpljenjem čekamo opisuje pevačicin život, sve sumnje koje je imala u braku, mržnju prema sebi ali otkriva i pravi razlog razvoda. Kako kaže, ovaj album je napravljen specijalno za njenog sina, kako bi on razumeo zašto je majka ostavila njegovog oca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Mislim da je ovaj album o samodestrukciji, iskrenosti prema sebi i iskupljenju. Ali, spremna sam da čujem reakcije ljudi na moju priču. Želim da objasnim svom sinu ovim albumom, kada bude imao dvadeset-trideset godina, zašto sam samovoljno odlučila da uništim ceo njegov život zbog svoje sreće. Ponekad je jako nesrećan jer smo njegov otac i ja rastavljeni. I to je živa rana za mene i ne znam da li će ikada moći da se oporavi od toga- rekla je Adel za britansko izdanje “Vog”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Podsetimo, Adel i njen suprug su u aprilu 2019. godine obavestili javnost da se razvode. Njihov sin je tada imao sedam godina i njemu je sve to teško palo. Pevačica je priznala da joj je taj period bio mnogo bolan ali da je uz podršku prijatelja koji su je tešili dok je noću plakala, uspela da prevaziđe to.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar