Adel priznala da je strepela da ne doživi sudbinu Ejmi Vajnhaus: Bila sam FASCINIRANA ALKOHOLOM

Pevačica otvorila dušu o prošlosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Adel nedavno je u intervjuu za “Vog” otvorila dušu o mnogim stvarima iz svog privatnog i poslovnog života, te je otkrila i kako joj je najteže bilo da sinu Angelu objasni zašto ona i njegov otac više ne žive zajedno.

– On ima toliko jednostavnih pitanja za mene na koja ne mogu da mu odgovorim jer jednostavno ne znam odgovor. Nije mu bilo jasno zašto više ne možemo da živimo zajedno… Pokušala sam da mu objasnim da to ljudi jednostavno ne rade kad se razvedu, govorila sam mu da i dalje volim njegovog oca, ali nisam zaljubljena u njega… Svesna sam da detetu njegovog uzrasta to baš i nema previše smisla – rekla je Adel.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rođenje sina me smirilo i spustilo na zemlju… Zahvalna sam i Angelu i Sajmonu što su me spasili, zaista verujem kako postoji razlog zašto mi je bivši partner ušao u život – rekla je pevačica za pomenuti medij.

Foto: Profimedia

Kako kaže, u jednom trenutku je veoma strepela da će izgubiti volju za životom poput svoje koleginice Ejmi Vajnhaus.

– Postala sam poznata baš kad je Ejmi preminula. Gledali smo je kako umire pred našim očima… A i ja sama uvek sam bila fascinirana alkoholom, imala sam blisku vezu s njim. To je ono što je mojeg tatu držalo podalje od mene i baš zato sam uvek želela znati šta je u tome tako sjajno… S druge strane, zbog slave sam postala neugodna, toliko da sam u jednom trenutku čak razmišljala o tome da potpuno napustim muzičku industriju. Na kraju sam ipak odlučila da neko vreme budem „pustinjak“ kako bih se sabrala i posložila prioritete u glavi – dodala je ona za “Vog”.

Otkrila je i zbog čega je ostavila supruga.

– Ostavila sam ga. Iskreno, bila bih jadna da nisam sebe stavila na prvo mesto. Imala sam 30 godina i osećala sam se kao da mi se celi svet raspada, bez ikakvog upozorenja – istakla je umetnica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Vogue

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar