Nada Obrić pokazala svoju OAZU mira: Svojim rukama sam GLETOVALA i krečila (FOTO)

Pevačica je svoj dom uredila baš onako kako je zamislila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Nada Obrić trudi se da uživa u svakom trenutku, a najdragocenije joj je ono vreme koje provodi sa svojim bližnjima.

Ona je svoj dom uredila onako kako je želela i on predstavlja njenu oazu mira. Kako je rekla, terasa joj ej omiljeni kutak u stanu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Terasa je moj omiljeni kutak, svako jutro tu pijem kafu i ponekad uveče. To je moj ritual koji ne propuštam. Ima i mali televizor koji iznesem, pa bude pravi kutak za opuštanje i za neke lepe misli. Posmatram ljude kako prolaze, opuštam se dok gledam kako teče život. Posebno sam ponosna jer je to bila klasična terasa, pa sam svojim rukama gletovala, krečila i preuredila da bude baš po mom ukusu – rekla je ona za Blic.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Nada Obric (@obricnada)

Ušuškana dnevna soba bogata je detaljima.

– Ovo je kutak koji obožavam i koji sam uredila onako kako sam želela. Sad je to moja oaza mira. Posebnu pažnju sam posvetila detaljima i uspomenama koje čuvam godinama unazad. Tu su fotografije koje volim da vidim i koje mi vrate osmeh na lice, nagrade koje sam dobijala kroz karijeru, ikone. Televizor je moja drugarica. Tu gledam sve, od političkih emisija pa nadalje, ali najviše sport. Užasno se nerviram kad gledam našu reprezentaciju ili Đokovića. Kad nešto zaškripi ili počnu da gube, mnogo se nerviram, ne znam koliko sam tableta zbog njih popila. Ali ima to razloga jer sam i sama bila sportista u mladosti pa je ostalo te energije u meni – objasnila je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Nada Obric (@obricnada)

U mladosti je dosta vremena provodila u kuhinji, ali sada to više ne čini.

– Svojevremeno sam mnogo kuvala i to je deo kućnih poslova koje najviše volim. Međutim sada sve manje kuvam jer su me razmazila deca, snajka pogotovo. Ona kuva non-stop zbog dece i onda me svaki put zovu na ručak, ili ako ne mogu da dođem onda mi ona donese. Šta da vam kažem, imam najbolju snajku na svetu – istakla je Nada.

– Uživam u svakom trenutku koji provedem sa porodicom, jedni drugima smo najveća podrška. Unuci obožavaju da dolaze i poruke na frižideru koje su mi ostavili kako me vole i koje su mi od neprocenjive vrednosti. Dođu da prespavaju ovde i onda je to svaki put malo slavlje. Šalimo se, igramo i smejemo – ispričala je ona sa osmehom za pomenuti medij.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Nada Obric (@obricnada)

Naglasila je i to da se nikada nije predstavljala kao diva, niti je forsirala slušanje svojih pesama.

– Retko kada pevam van scene. U mojoj kući su se uvek najmanje slušale moje pesme i ja sam najmanje pevala. Uspela sam nekako da u kući budem samo mama ili komšinica i sve što uz to ide, ali na sceni sam uvek bila samo Nada Obrić. Napravila sam taj odnos i ispostavilo se da je to dobro – iskrena je Obrićeva.

Priznala je i da je sa komšijama u odličnim odnosima.

– Recimo, nije nam radio lift nekih 15 dana, a komšije su me molile ukoliko mi nešto treba da im kažem da oni odu u prodavnicu. Takođe ako treba nešto da iznesem ili donesem, da ih odmah zovem da mi oni pomognu. Sa svima se poznajem i u super sam odnosima i jako volim svoj komšiluk. Ljudi me ne gledaju samo kao muzičku legendu, već me gledaju kao nekoga ko je svojim životom ostavio pečat, a to je bila moja večita želja – zaključila je Nada Obrić za Blic.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar