Skoro 45 odsto parova ne vodi ljubav duže od dva minuta, a evo zbog čega su za to KRIVI MUŠKARCI

Naravno, postoje velike varijacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MC RBO / Camerapress / Profimedia

Koliko u proseku vodite ljubav?

I da li biste zaista rekli istinu, ili biste malo slagali?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stvari nisu uvek samo crne ili bele, pa tako ni u vezi sa vođenjem ljubavi.

Neke studije su pokazale da seks u proseku traje oko sedam minuta, dok ugledni stručnjak dr Harry Fisch, specijalizovan za lečenje muških seksualnih problema, tvrdi da je čak i to preterivanje.

U istraživanju za svoju novu knjigu “Gola istina – Ultimativno seksualno obrazovanje za odrasle” otkrio je da čak 43 odsto parova u proseku ne vode ljubav duže od dva minuta.

Kao glavne “krivce” za to navodi muškarce, mada se preuranjenom ejakulacijom smatra stanje u kojem se seksualno uzbuđenje ne može kontrolisati duže od jednog minuta. Više od 90 posto žena ne može da doživi orgazam u roku od dva minuta, pa im je zadovoljstvo, u takvom seksu, definitivno uskraćeno.

Foto: Shutterstock

“Postoje velike varijacije između parova, pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, ali znatno je više onih čije su strastvene seanse kratke”, rekao je Fisch.

Dodaje da bi muškarci koji ne mogu da odlože orgazam dva minute od početka seksa, ali ni oni koji ne mogu da ga dožive nakon 40 minuta vođenja ljubavi, svakako trebalo da posete lekara jer se takvi problemi mogu ublažiti.

Parovi u proseku vode ljubav dva puta na nedeljno, a posledica kratkog trajanja seksa je sigurno i manjak želje za njim.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (1)

Ostavite komentar