Napustio Zvezdu, pa otvorio dušu: Napadali su Stankovića zbog mene, o nekim stvarima neću da pričam!

- Meni je kao mladom, ta šansa mnogo značila i zbog toga sam zahvalan Dekiju i svima u klubu - rekao je bivši igrač

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Bio je zamišljeno da Nikola Krstović bude prvi “bonus” Zvezde za ovu godinu, ali je odjednom odlučeno da je ipak bolje da bude prodat, pa je reprezentativac Crne Gore krenuo put Slovačke, gde je potpisao ugovor sa Dunajskom Stredom.

Zvezdin trener Dejan Stanković je nebrojano puta pričao o Krstovićevom zalaganju na treninzima i mukotrpnom radu, ali ono što je bilo evidento – nedostajali su golovi, a oni su ključno merilo za jednog napadača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Krstović je za Sportski žurnal otkrio detalje transfera u Stedu.

– Sve se oko tranfsera dogodilo dok sam bio u mladoj reprezentaciji tokom prošlih reprezentativnih obaveza. Obavešten sam od menadžera da su stigle tri ponude, ali je najkonkretnija bila iz Slovačke. Znao sam da me je DAK tražio duži period i presekao sam – rekao je Nikola Krstović za Žurnal.

Foto: Nikola Mitic / STARSPORT

Igrao je u Zvezdi, ali je ipak napustio Marakanu.

–  Ne kažem da nisam, ali napustio sam Marakanu, želeći još više. Tokom boravka za dve i po godine nije sve išlo kao što sam mislio, bilo je nekih sitnica koje ne bih pominjao. Trener Dejan Stankvoić mi je ukazivao šansu kad god je mogao. Nažalost, vratio sam mu samo jednim golom. Čak je zbog mene jedno vreme bio na meti kritika u medijima, jer mi je, prema njima, previše držao na terenu. Meni je ka mladom, ta šansa mnogo značila i zbog toga sam zahvalan Dekiju i svima u klubu.

Bonus video:

Mnoge legende su igrale preko 40 godina, ali ne i oni: Ovi fudbaleri su prerano rekli DOSTA (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Sportski žurnal

Komentari (1)

Ostavite komentar