OVAKO DANAS IZGLEDAJU

Članice kontroverzne grupe priznanjem da su GEJ šokirale svet, a onda je jedna zavolela SRBINA (FOTO)

Jedna je živela turbulentno i borila se sa opakom bolešću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ULI DECK / AFP / Profimedia

Pevačice Lena Katina i Julija Volkova svojevremeno su bile veoma popularne i činile su grupu “t.A.T.u”, a kako stvari stoje, sada planiraju povratak na scenu.

Njihov hit “All The Things She Said” bio je među najslušanijima, a veliku buru su podigle tvrdnjom da su u vezi, ali se kasnije ispostavilo da to nije bilo tačno, te da su sve radile zarad publiciteta. One su se pojavila i na Evroviziji i zauzele treće mesto, ali su svakako bile jedne od najpoznatijih učesnica ovog takmičnja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zajedno su nastupale sve do 2011. godine, kada su krenule svaka svojim putem, a daleko više pažnje konstantno je privlačila Julija.

O njoj se dosta pisalo zbog estetskih zahvata koje je imala i zbog kojih je danas neprepoznatljiva, a svet je šokirala kada je otkrila da je homofob. Mnogima nije bilo jasno kako je to stav žene koja se dugo pretvarala da je gej.

Foto: – / Wenn / Profimedia

Julija je u međuvremenu dobila i sina, a u jednoj emisiji 2014. godine su je pitali da li bi ga osudila kada bi joj priznao da je homos**sualac.

– Da, osudila bih ga jer ja verujem da pravi muškarac mora da bude pravi muškarac… Muškarac nema pravo da bude p*** – rekla je ona tada i sve ostavila u šoku.

Kako je objasnila, nema problema sa ženama koje su gej, već samo sa muškarcima.

– Dve devojke zajedno, to nije isto kao dvojica muškaraca. Čini mi se da su estetski lezbijke mnogo bolje ― istakla je ona u emisiji.

Julija je sve iznenadila i kada je 2010. godine prešla u islam, ali se ipak 2017. godine vratila pravoslavlju. Ona ima dvoje dece: devetnaestogodišnju ćerku Viktoriju i četrnaestogodišnjeg sina Samira. I dok je ćerku dobila sa javnosti nepoznatim, oženjenim čovekom, sina je dobila sa biznismenom Parvizom Jasinovim od kog se kasnije razvela.

Julija se oprobala i u politici, budući da je u aprilu ove godine bila kandidat konzervativne Jedinstvene Rusije, ali tu nije ostvarila zavidan uspeh.

Uspela je da pobedi i rak štitne žlezde, a svojoj koleginici iz benda, Leni, zamerila je što joj se nije našla u teškim trenucima. Nakon operacije, ostala je bez glasa, te se niko više iz sveta muzike nije interesovao za nju, što ju je posebno pogodilo.

Nakon raspada gupe, lena Katina je povremeno nastupala sama, ali se vratila studijama i diplomirala je psihologiju. Godine 2013. udala se za slovenačkog muzičara srpskog porekla Sašu Kuzmanovića sa kojim je dobila sina Aleksandra.

Brak im se raspao 2019. godine, a za razliku od svoje koleginice, ona pruža veliku podršku LGBT zajednici.

– Misli da svako treba da bude slobodan da voli onoga koga voli i da bude s onim s kim želi da provede život ― rekla je ona 2014. godine.

Sada su, 23 godine nakon osnivanja benda “t.A.T.u.” objavile su da ponovo počinju saradnju i to na proleće 2022. godine, a trenutno rade i na seriji o svojoj karijeri.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar