DRAMA na Brnjaku: Pripadnici ROSU napali Srbina, reagovao KFOR (VIDEO)

Da podsetimo, prvog dana protesta, policija lažne države Kosovo je ispalila nekoliko patrona suzavca na okupljene Srbe na Brnjaku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Na Brnjaku je došlo do incidenta i situacija je postala izuzetno napeta. Pripadnici ROSU pokušali su da na silu da izvuku jednog vozača iz automobila sa KM tablicama.

Oni bi u tome i uspeli da se nije reagovala patrola Kfora koja se u tom trenutku tu zatekla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema nepotvrđenim informacijama, policija je zahtevala od jednog građanina srpske nacionalnosti da izađe iz automobila i skine KM tablice, što je on odbio, pa su krenuli da ga izvlače iz kola.

Ko zna kako bi se sve završilo da nisu naišli pripadnici Kfora koji su smirili celu situaciju. Okupili su se i Srbi koji tu protestuju, a vozač je uspeo da se skloni na sigurno.

Srbi GUSLAMA udarili na pripadnike ROSU: Naoružani razbojnici ZBUNJENI – “Šta je ovo?” (VIDEO)

Situacija u ovom trenutku i dalje je veoma napeta, jer pripadnici specijalnog odreda policije takozvane države Kosovo prisilom pokušavaju da nateraju sve vozače sa srpskim tablicama da ih skinu.


Da podsetimo, prvog dana protesta, policija lažne države Kosovo je ispalila nekoliko patrona suzavca na okupljene Srbe na Brnjaku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kosovo online

Komentari (1)

  1. Ne rekoste li vi juce, Kakao je srpska zandarmerija spremna da pomogne svome narodu na Kosovu? Palite bre tenkove, i pogazite te graniten prelaze u srcu Srbije. To vigde na svetu nema, da te uljez toliko maltretira kao sto je trenutno na Kosovu.

    Odgovori

Ostavite komentar