Prvo su uočili lobanju, a zatim i kosti: Komunalci iz Čačka u kući strave zatekli UŽASAN PRIZOR (FOTO)

Nakon obdukcije biće poznato da li pronađeni ostaci pripadaju muškarcu ili ženi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RINA

Ljudsko telo u ruiniranoj kući u širem centru Čačka našli su radnici JKP “Komunalac” koji su od strane nadležnih bili angažovani na čišćenju otpada koji se nalazio pored i u samoj kući, jer je ona predviđena za rušenje.

– Naši radnici su bili na terenu, a jedan od njih prvo je u prostoriji video lobanju, a potom i ostale kosti. Odmah je o ovom slučaju obaveštena policija, koja je stigla na lice mesta kao i forenzičari. Oni su obavili svoj deo posla, a naši radnici su nakon toga danas nastavili sa čišćenjem objekta – rekao je za RINU Pavle Pavlović iz JKP “Komunalac”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U neuslovnoj kući, bez struje i vode, nekoliko godina unazad stalno je boravila beskućnica koja preživljava sakupljajući kese, pa je iz tog razloga i bila velika količina otpada na tom mestu. Građani Čačka koji žive u nepsrednoj blizini ovog objekta, kažu da se u poslednje vreme osećao nesnosan smrad.

– Žena je boravila svakodnevno, a sa njom je bio i jedan muškarac, koji se od pre određenog vremena više nije pojavljivao. Juče smo videli kako forenzičari u kesama iznose ostatke kostiju. Tu kuću je prošle godine zahvatio požar i bila je potpuno neuslovna za život, ali i pored toga žena je tu boravila – kaže Vela Jagodić koja živi u neposrednoj blizini.

Nakon obdukcije biće poznato da li pronađeni ostaci pripadaju muškarcu ili ženi, jer zbog stanja u kom se skelet nalazio to nije bilo moguće utvrditi na licu mesta.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: RINA

Komentari (2)

  1. Jos uvek ima Puno Ubica po Srbiji Svu Bagru pohvatati . Najlakse se Resiti nekokog ali Ko daje Tim Ljudima Pravo da ubijaju tek tako .

    Odgovori

Ostavite komentar