Usred Novog Sada skrnavio TROBOJKU: Đilasov Milogorac PROVOCIRA dan pred veliki srpski praznik (FOTO)

Ovaj Milogorac je unuk pokojnog pesnika Jevrema Brkovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printskrin: Instagram

Brajan Brković istaknuti aktivista Stranke slobode i pravde čiji je predsednik Dragan Đilas, ne prestaje da provocira srpsku javnost svojim ponašanjem. Poslednje delo je toliko sramotno da zaslužuje da se pridruži Jadranki Barjaktarević.

Brković je na trobojci koja se nalazi u Novom Sadu ispisao grafit sa ciljem da zastavu i nadolazeći praznik stavi u kontekst političkog delovanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovaj Milogorac je unuk pokojnog pesnika Jevrema Brkovića, koji je bio jedan od najglasnijih protivnika Srba u Crnoj Gori pa pokazuje da iver ne pada daleko od klade.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Liman Država (@liman_drzava)


– Nisi mogao naći neki SNS-ov plakat pa si našao trobojku i povezao je sa Vučićem. Svaka čast. Nije ni čudo što vas narod ne voli. Povezujete državne simbole sa jednom osobom pa se posle čudite što nemate ni 0,1% na izborima – jedan je od komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Grb,zastava,uniforma,grobovi predaka,su svetinja..Vodja koji misli dobro srpstvu,se sledi,za Srbiju,srpsku,Kosovo,se gine..uvek obilici,nikada brankovici...o.z..

    Odgovori
  2. Srpstvo je večno,dok su mu deca verna..vreme je da se rodoljublje vrati,i na ulice,i stadione,kodexi,morala,srpstva,drugarstva...nema izdaje,nema predaje...vodu Gaze,al'dolaze..obilićevi zavetnici

    Odgovori

Ostavite komentar