Godišnjica smrti Strahinje Stojanovića: Krajnje neobična SLIKA NA SPOMENIKU zbunjuje sve koji vide (FOTO)

Ubistvo Strahinje Stojanovića dogodilo se 13. septembra u Ulici omladinskih brigada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Godina je prošla od brutalne likvidacije Strahinje Stojanovića (30) na Novom Beogradu, a nedugo nakon sahrane porodica mu je na Novom bežanijskom groblju podigla spomenik sa pomalo čudnom fotografijom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ubistvo Strahinje Stojanovića dogodilo se 13. septembra u Ulici omladinskih brigada, kada je u njegovom automobilu eksplodirala bomba. Kraj njega je sedela i Sonja, koja je zadobila lakše povrede.

Podsetimo, Stojanović (30) je ubijen kada je ispod njegovog džipa BMW X5 aktivirana bomba. Kao egzekutor osumnjičen je Milivoje L. (50) iz Gradiške, za kojim je raspisana međunarodna poternica, ali motiv mafijaške likvidacije ostao je nepoznat. Policija je egezekutora, koji je uspeo da pobegne iz Srbije, identifikovala zahvaljujući specifičnoj tetovaži i ožiljku, a utvrđeno je da je eksplozivnu napravu aktivirao dok je bio na biciklu.

– Na spomeniku je neuobičajena fotografija, na kojoj je Stojanović go do pojasa – kaže izvor i navodi da je ovo zaista retkost da se porodica odluči za takvu vrstu slike.

– Inače, egzekucija je izvršena profesionalno, jer je Stojanović bukvalno raznet od detonacije bombe, a njegova devojka koja se nalazila na suvozačevom mestu ostala je nepovređena – objašnjava izvor.

Foto: Objektiv
Foto: Objektiv

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Lik 1990. godiste, a zivio na visokoj nozi kao da je Nobelovac? Kako to da se niko nije pitao odakle njemu svo to bogatsvo i uzivanje u kojem se baskario sa manje od 30 godina? Monogi zavrse i doktorate pa ne zive ni 2 posto priblizno njemu?

    Odgovori
  2. Toliko neduzne dece je napravio narkomanima, toliko srecnih porodica razorio, toliko droge je rasturio da nista bolje nije zasluzio

    Odgovori

Ostavite komentar