Mladić joj dobacio u teretani da joj se sve vidi ISPOD MAJICE: Tada je učinila nešto neočekivano

Njen odgovor i danas prepričavaju svi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/Caroline Girvan

Korisnica Redita (25) opisala je šta joj se dogodilo pre nekoliko nedelja kada je vežbala u teretani.

Naglašavajući da nikada ništa slično nije doživela, kao i da već tri godine dva puta nedeljno vežba, ona je istakla da nije imala spreman odgovor za “perverznjaka”, ali se izgleda dobro snašla u datom momentu.

Student (20) prvi put celu noć pio sa drugovima i potom UMRO: Majku je zauvek skrhao uzrok smrti

– I tako sam ja vežbala, gledala svoja posla, sve dok mi jedan teg nije pao na pod. Brzinom svetlosti pritrčao je jedan, samo naizgled fin mladić, koji mi je pomogao. Tom prilikom rekao mi je da mi se vide bradavice, odnosno da nije u redu što ispod topa nemam ništa, pa izazivam druge – piše korisnica Redita.

Ona dodaje da je možda sekund-dva bila zbunjena, a onda mu je odgovorila.

Rekla sam mu da bi mu bilo bolje da gleda svoja posla i da se pogleda u ogledalo, jer ima veće grudi i bradavice od mene. On je tu pocrveneo i otišao. Ni sama nisam očekivala od sebe da ću imati takav odgovor za njega. Posle sam radnici za pultom rekla da postoje mladići koji ne dolaze u teretanu samo zbog vežbi, na šta je ona prevrnula očima i rekla da će pogledati snimke – kaže dvadesetpetogodišnja devojka.

Ona ističe da ničim nije izazivala mladića, kao i da je bilo nemoguće da je primetio njene bradavice, odnosno grudi bez direktnog gledanja u top.

– Imam jako male grudi, tako da i sama znam, i da sam se sagnula napred, teško da bi on tu mogao da vidi nešto. Zato smatram da je ovo bila čista seksualna provokacija ‘perverznjaka’ – dodala je ona.

Na izlasku iz teretane, dotični mladić je prošao pored nje i dobacio joj da je samo želeo da pomogne, kao i da je pogrešno protumačila njegovu nameru jer on već ima devojku.

– Čak mi je dobacio ‘ku..o’. Možda je trebalo da ga drugačije tretiram, mislim da sam bila preblaga – istakla je ona.

Korisnici Redita podržali su njen odgovor ‘perverznjaku’, složivši se s tim da je mogla da ga i prijavi radnici, a ne da joj diskretno i neutralno kaže da postoje oni koji ne dolaze samo zbog vežbanja.



Izvor: TheSun

Komentari (19)

  1. Kakvo novonomponovano ludilo! Lepo rekao da joj sve ispada, da malo upakuje. A ona njemu da je perrverznjak. Zato sto je video? Mozda treba da udje polu gola u teretanu a svi ce da okrenu glave kad se ona trti? Jes, pa da. Sto nije dosla u sirokoj majci i trenerci nego u topu i helankicama koje napupe svuda gde stignu? Idem u teretanu i kad neka baci oko na sve sto imam, pa jos na izvolte, ja cu da je izvredjam? Stvarno? Tesko licemerje

    Odgovori
  2. oduvek je bilo da se žene pokazuju a da muškarci gledaju. šta je tu čudno. osim toga bombarduju nas sa seksom u zadrugama, tv, novinama, gole grudi svuda. a na ulici, teretani i sl. ne smeš da gledaš. pa ne ujedam, gledam

    Odgovori

Ostavite komentar