Mladić joj dobacio u teretani da joj se sve vidi ISPOD MAJICE: Tada je učinila nešto neočekivano

Njen odgovor i danas prepričavaju svi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/Caroline Girvan

Korisnica Redita (25) opisala je šta joj se dogodilo pre nekoliko nedelja kada je vežbala u teretani.

Naglašavajući da nikada ništa slično nije doživela, kao i da već tri godine dva puta nedeljno vežba, ona je istakla da nije imala spreman odgovor za “perverznjaka”, ali se izgleda dobro snašla u datom momentu.

Student (20) prvi put celu noć pio sa drugovima i potom UMRO: Majku je zauvek skrhao uzrok smrti

– I tako sam ja vežbala, gledala svoja posla, sve dok mi jedan teg nije pao na pod. Brzinom svetlosti pritrčao je jedan, samo naizgled fin mladić, koji mi je pomogao. Tom prilikom rekao mi je da mi se vide bradavice, odnosno da nije u redu što ispod topa nemam ništa, pa izazivam druge – piše korisnica Redita.

Ona dodaje da je možda sekund-dva bila zbunjena, a onda mu je odgovorila.

Rekla sam mu da bi mu bilo bolje da gleda svoja posla i da se pogleda u ogledalo, jer ima veće grudi i bradavice od mene. On je tu pocrveneo i otišao. Ni sama nisam očekivala od sebe da ću imati takav odgovor za njega. Posle sam radnici za pultom rekla da postoje mladići koji ne dolaze u teretanu samo zbog vežbi, na šta je ona prevrnula očima i rekla da će pogledati snimke – kaže dvadesetpetogodišnja devojka.

Ona ističe da ničim nije izazivala mladića, kao i da je bilo nemoguće da je primetio njene bradavice, odnosno grudi bez direktnog gledanja u top.

– Imam jako male grudi, tako da i sama znam, i da sam se sagnula napred, teško da bi on tu mogao da vidi nešto. Zato smatram da je ovo bila čista seksualna provokacija ‘perverznjaka’ – dodala je ona.

Na izlasku iz teretane, dotični mladić je prošao pored nje i dobacio joj da je samo želeo da pomogne, kao i da je pogrešno protumačila njegovu nameru jer on već ima devojku.

– Čak mi je dobacio ‘ku..o’. Možda je trebalo da ga drugačije tretiram, mislim da sam bila preblaga – istakla je ona.

Korisnici Redita podržali su njen odgovor ‘perverznjaku’, složivši se s tim da je mogla da ga i prijavi radnici, a ne da joj diskretno i neutralno kaže da postoje oni koji ne dolaze samo zbog vežbanja.

Izvor: TheSun

Komentari (14)

  1. Meni je isto jedan momak na basketu skrenuo paznju da mi se vidi grudnjak kada se sagnem, ali sam to shvatila kao dobronamerno upozorenje. Ali sto se tice sportske opreme za zene bas je nezgodno ako ne zelite da vam se nesto ne vidi ili ne ocrtava. Ako je majica sira ne ocrtava se nista ali se pri odredjenim pokretima moze videti brus (osim ako majica nije sa rol kragnom), a ako je majica uska onda se ocrtavaju grudi i bradavice, a nezgodno mi na sportu nositi podlozeni brus ili zastite za bradavice.

    Odgovori
  2. jer ti moraš inače da buljiš u sexi delove tela žena koje ne žele ništa da imaju s tobom! tebe "pritiskamo" jer si mizogini zadrti stvor, koji misli da je u redu tretirati žene kao objekat. treba da budeš operisan od ideja da iko ikom sme da određuje šta da radi sa svojim telom dok nikog ne ugrožava.

    Odgovori
  3. Stalno nas pritiskaju "rodno senzitivnim jezikom" i "seksualnim uznemiravanjem". Hajde najzad zabranite pumpanje sisa i usana, uvedite pravilo za drugi pol da se operišu, da ih skinu, napravite modlice u koje svi moraju da stanu.

    Odgovori

Ostavite komentar