Nakon Đilasove HAJKE protiv “Bože pravde”, nemarni pojedinci u Sandžaku puštali “himnu Bošnjaka” (VIDEO)

Đilas ne haje ni za državu, ni za obeležja i jedinstvo, vodi neodgovornu politiku i sve posmatra kao biznis i prihod za sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Juče je u školama širom Srbije prvi put intonirana himna “Bože pravde”, što je bio povod za medije koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da krenu u pravu hajku protiv srpske himne.

Nakon što su Đilasovi mediji pokrenuli kampanju ismevanja himne, neodgovorni pojedinci u Sandžaku su to jedva dočekali i odmah aminovali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, na Fejsbuk stranici “Sandžaknjuz” osvanuo je video iz Osnovne škole Tršo Novi Pazar kako deca slušaju “himnu Bošnjaka”.

– Tražili su himnu, znaju naš stav o njoj i zato ovako. Sve dok himna ne bude ona u kojoj se spominju svi narodi – istakli su sramno u opisu ispod videa.

Da Đilas ne haje ni za državu, obeležja i jedinstvo, vodi neodgovornu politiku i sve posmatra kao biznis i prihod za sebe, pokazuje i činjenica da se poslednjih dana na sve načine blati ono što treba da služi za ponos svima.

Foto: Printscreen

Tako su se mogli videti ispadi voditeljke Nevena Madžarević sa televizije Nova S, koja se nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, koja je tokom razgovora sa sagovornicom, takođe novinarkom Aleksandrom Glovacki izvređala srpsku himnu i sve vreme insistirala da himna nije dobra i da je problematično to što je pevaju naša deca, a takođe se i njena sagovornica koja se javila iz Grčke rugala himni i vređala rodoljubive stihove.

Zatim se u listu NIN pojavila sramna karikatura u kojoj se aludira na to da su deca naterana da slušaju državnu himnu. Više o tome pročitajte OVDE.

Danas se na to nadovezao Teofil Pančić, kolumnista nedeljnika “Vreme”, koji se takođe nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, obajavio je kolumnu sa skandaloznim naslovom “Tištos pase”, aludirajući na stihove himne: “Bože pravde, ti što spase” i postavljajući pitanje kakva to stoka pase!

Sve je ovo rezultiralo tim da neodgovorni pojedinci u Sandžaku umesto himne “Bože pravde”, puste đacima takozvanu “himnu Bošnjaka”.

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar