SKANDAL na Đilasovoj televiziji! Izvređali srpsku HIMNU: “Zar da deca idu u školu uz te stihove?” (VIDEO)

Nameće se pitanje, da li Đilas toliko mrzi Srbiju da ovo pusti na svojoj televiziji?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon što se pojavila informacija da će prvi put, u svim školama, od 1. septembra biti intonirana srpska himna, voditeljka Nevena Madžarević sa televizije Nova S koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa je tokom razgovora sa sagovornicom, takođe novinarkom Aleksandrom Glovacki izvređala srpsku himnu i  sve vreme insistirala da himna nije dobra i da je problematično to što je pevaju naša deca, a takođe se i njena sagovornica koja se javila iz Grčke  rugala himni i vređala rodoljubive stihove.

– To je nametnuti rodoljubivi diskurs, ali devetnaestovekovni – istakla je sramno Glovacki.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je u pežorativnom tonu dodala i da nije normalno da deca idu u školu uz stihove “Složi srpsku braću dragu..” i zapitala se u čemu je dostojanstvo toga.

Nakon napada Marinike Tepić, potpredsednice Đilasove partije, da su Srbi genocidan narod i lažnog optuživanja Srbije da je držala koncentracione logore za Hrvate, ovo je skandal nad skandalima i najveći udarac za našu državu i naš narod od strane Đilasa i njegovih zaposlenih!

Na kraju, nameće se pitanje, da li Đilas toliko mrzi Srbiju da ovo pusti na svojoj televiziji?

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Da li je i onaj Miladin Kovačević osudjen kad je u istoj Americi osudjen na istu tu kaznu zbog pokušaja teškog ubistva njenog državljanina na njenoj teritoriji?!

    Odgovori
  2. Lično mislim da je krajnje vreme da RATEL reguje i zabrani Novu S, jer ovo je direktno podrivanje Srbije i čisto petokolonaštvo. Neka odu u Ameriku da se rugaju njihovoj himni i zastavi bili bi odmah osuđeni na doživotnu robiju. Dižu dreku do neba ako neko u Srbiji protestvuje protiv američkog hegemonizma i zapali njihovu zastavu, ali SRBSKA HIMNA je zabog problem. Dosta bagro i podrepaši zapadni. Dosta lopovi i prevaranti. Vreme je da budete gde vam je mesto u Zabeli.

    Odgovori

Ostavite komentar