12 godina nije vodila ljubav, mislila je da je ponovo DEVICA, a OVAKO se spremala za prvu akciju s dečkom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/julietteherrera_

Australijanka Džulijet Herera (35), je pre 12 godina odlučila da apstinira od seksa, a kada je napokon našla dečka s kojim želi da vodi ljubav, zabrinula se da je zaboravila sve “poteze”.

U dvadesetim godinama Džulijet je bila posvećenea meditaciji i jogi, i kaže da joj se život promenio kada je u Indiji doživela religijsko prosvetljenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Upoznala sam divnu ženu, hrišćanku, koja se molila za mene i ja sam doživela neverovatno iskustvo sa bogom. Tako je počelo moje novo putovanje sa verom, odlučila sam da u potpunosti promenim život, da prestanem sa seksom, drogom i pićem… da sasvim transformišem svoj unutrašnji karakter – objašnjava ona.

– Najteža je bila apstinencija od vođenja ljubavi. Imala sam mnogo momaka, i većina njih nije verovala da sam ozbiljna u svojoj nameri da se uzdržavam od odnosa. Obično bi imali strpljenja par meseci, a kada bi videli da neću promeniti mišljenje, raskidali bi sa mnom – kaže Džulijet.

– Tako su godine prolazile, pet, deset, i na kraju sam shvatila da sam 12 godina u celibatu. Bila sam ubeđena da će, me kada ponovo budem vodila ljubav, mnogo boleti, jer sam imala utisak kao da sam ponovo devica – navodi Herera.

Konačno, ona je pronašla dečka s kojim želi da ima seks, a za prvi odnos posle 12 godina se premala uz pomoć prijateljica.

– Osećam se zaista kao da mi je prvi put, budući da sam sve zaboravila, kako da se ponašam u krevetu, kako se izvodi oralni seks… Prvo sam tražila savete od prijateljica a zatim sam gledala filmove za odrasle kako bih se mentalno pripremila da ponovo budem gola sa nekim – opisuje Džulijet.

– Praktično sam naterala drugarice da mi snime pokrete, kako se to radi… A ja sam kasnije sama vežbala na podu – priča Džulijet Herera kroz smeh.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (1)

  1. A pritom izgleda kao da je operisala sve što se operisati može. Nešto mi to sa duhovnim putem nema mnogo veze. Da je tako bilo, do sada bi živela u manastiru, a ne na nanoklinici. Ni reč joj ne verujem!

    Odgovori

Ostavite komentar