OGROMNA SVOTA

Ana Nikolić DUŽNA 300.000 evra?! Prema tvrdnjama koje su se pojavile, naredne DVE godine će vraćati novac

Otkriveno zbog čega je pozajmljivala pare

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ YouTube/ RTV Pink Official

Ana Nikolić mnogo je uložila u svoju karijeru u poslednjih nekoliko godina sa željom da se na estradu vrati u punom sjaju, sa hitovima, preskupim spotovima koje je snimala na egzotičnim destinacijama. To ju je mnogo koštalo finansijski, zbog čega se zadužila neverovatnih 300.000 evra, piše Kurir.

Kao i mnoge druge estradne zvezde i Nikolićeva je kuburila s parama jer duži period, nakon što se porodila, nije radila i nastupala. Kako se dalje navodi, ona je pozajmila oko 200.000 evra od jednog poznatog menadžera, s kojim je potpisala ugovor da će mu novac vraćati od nastupa narednih godina. To je bilo 2019. godine, kada je počela da radi na poslednjem albumu. Kako pričaju izvori pomenutog medija, Ana je sav novac uložila u pesme koje je papreno plaćala, ali i spotove, želeći da materijal izgleda na svetskom nivou.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U tome je i uspela, ali taman kada je objavila nove pesme, počela je pandemija koronavirusa, pa nije mogla da radi i da vraća taj dug. U međuvremenu, zbog nedostatka posla Nikolićeva je morala da pozajmljuje još novca od menadžera da bi imala novac za svakodnevne potrebe. Opšte je poznato da ona živi na visokoj nozi, što podrazumeva da ima čitav tim ljudi oko sebe koje plaća da joj čuvaju dete, vode društvene mreže, stiliste i frizere, a ima i ličnog vozača. O trošenju novca na garderobu ne treba ni pričati, jer Ana gotovo svakodnevno kupuje krpice u kojima se slika za Instagram, navodi se dalje.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

I pored toga što nije imala potrebu, ona je ipak snimila još jedan singl nedavno za šta se takođe zadužila. Kako Kurir dalje piše, samo za poslednjih godinu dana, Nikolićeva je od menadžera pozajmila još sto hiljada evra, što znači da duguje ukupno 300.000 evra. Uzimajući u obzir da Ana za jedan nastup uzima u proseku između osam i deset hiljada evra, to znači da će narednih dve godine morati da odvaja polovinu zarade da bi vratila dugove.

Naravno, u tome će uspeti samo ako se ponovo ne zaduži za nove projekte i prohteve.

Prema daljem pisanju, iako Ana trenutno nije u dobrim odnosima sa Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim je u braku dobila ćerku, njih dvoje su uspeli da se dogovore oko njenog izdržavanja. Reper mesečno bivšoj daje dve hiljade evra za potrebe njihove mezimice, što Ana, kako saznaje Kurir, troši isključivo na devojčicu. Osim toga, njih dvoje imaju dogovor da Nikolićeva uvek može da traži dodatni novac ukoliko postoji potreba za izdržavanje njihove ćerke.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar