Kristijan Golubović PROGOVORIO o odnosu sa Čorbom: “Očekivao sam da me zove, mora da mi se IZVINI”

Bivši rijaliti učesnik se osvrnuo na odnos sa prijateljem iz "Zadruge"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Kristijan Golubović, učesnik “Zadruge”, govorio je o odnosu sa prijateljem iz pomenutog rijaliti programa, Milanom Jankovićem Čorbom.

Kako je naveo, očekuje od Čorbe da mu se izvini za uvrede koje je izgovorio Kristini Spalevič, Kristijanovoj devojci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Njega i dalje volim kao jedinog i pravog prijatelja u rijalitiju. Čuli smo se par puta, dva puta mi je tražio novac, da premosti, rekao sam nikakav problem ali na tome je ostalo, ja sam imao svojih problema, konfuzan, posle mi je slao sliku sa svojim kerovima, nakon toga ništa. Ja sam menjao telefone nisam imao njegov broj, očekivao sam da me zove. Preopterećen sam bio svojim problemima, nisam imao broj, novinari su to malo izvrnuli. Ja znam kad me nazove to će biti uvek kao da me je rođeni brat pozvao, ja znam da tu ljubav ne može ništa da poremeti – rekao je Golubović za “Kurir” i dodao:

– Što se tiče Kristine, nije ona uticala ni na šta. On je meni rekao istinu ali ja tada to nisam znao, u početku da sam znao neke detalje ja nikada ne bi bio sa njom. Tamo smo zatvoreni, proradile su emocije, sklopili smo se, nisam znao ništa o njoj osim onoga u Zadruzi i to sam hteo da ispravim odnosom sa mnom. Kad se sve poklopilo, smatrao sam da je ona devojka koja mene može da isprati. Čorba je rekao za nju sve i svašta i on mora da se izvini. Mora njoj, ne meni, ako mene poštuje mora. Ako sve isto misli mi ne možemo da budemo prijatelji nikako, onda što dalje od moje kuće. Izgovorio je jednom ružnu reč za Kristinu tada, koju više ne sme da izgovori. I ja nemam lepo mišljene o Teodori, ali ako je on srećan to je njegova stvar. Uvek sam govorio ona je za tebe ako može da te prati. On samo treba da porpiča sa mnom, da kaže imam ili nemam više takvo mišljenje o njoj, poštujem je zbog tebe, zamislite da ja pustim nekoga u kuću koji takvo mišljenje ima danas sutra o mojoj ženi. Ja sam stariji i mislim da je red da se on meni javi, da se nađemo i da se vidimo – zaključio je.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar