“Nazvao sam ga da mu to kažem”: Kristijan Golubović otkrio zbog čega su UBILI Arkana, a ovo je RAZLOG

Eksluzivni intervju Kristijana Golubovića za Objektiv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA PHOTO / EPA FILES, ATA images/ Antonio Ahel

Nakon izlaska iz „Zadruge”, Kristijan Golubović je sa svojom devojkom Kristinom Spalević dao veliki intervju ekskluzivno za Objektiv. Pričao je najpre o odnosu sa Kristinom, utiscima o učešću u rijalitiju, a potom i o nezaobilaznim iskustvima sa vrelog asfalta iz perioda devedesetih, pa je otkrio detalje koje do sada nikada nije podelio u medijima.

Takođe Kristijan Golubović se osvrnuo i na Arkana, na pitanje kakav je bio odnos između njih, odgovorio je:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prvo je bilo jako napeto, jer sam se kao klinac sukobio sa njegovim ljudima, njegovom kumu smo pucali u noge iz krateža zbog nekog spontanog konflikta, to je bio Slavko Mijović, zvani Pijuk. Tada je Arkan izjavio da će od mene napraviti paštetu. Onda sam sa Pirketom i još 12-13 momaka uleteo u poslastičarnicu u Ljutice Bogdana, tu je radila jedna devojka Ivana, sa kojom sam ušao u vezu i „pevala” je Arkana, svog gazdu, meni, skinuli smo gaće i p*šali po svemu, po kolačima, ne smem ni da pričam šta smo sve tu uradili iz poštovanja prema Arkanu i njegovoj porodici, jer smo kasnije baš postali prijatelji. Posle je došao „Mažestik”, naterali smo ih sve da legnu na pod, tu je bilo preko 200 imena jugoslovenskog podzemlja, tražio sam Slavka Mijovića, tada sam hteo da uradim nešto što nikad niko nije uradio. Hteo sam da uđem u lokal, uzmem određenu osobu, stavim je na kolena i da je egzekutiram i da joj kažem da će tako proći svako ko se zakači sa Kristijanom Golubovićem. Kada sam ispalio prvi metak u plafon, svi su legli na pod i gledali. Pirke je otvorio kasu i stavljao novac u majicu, zajedno sa Gagijem Nikolićem, koji će kasnije učestovati u Arkanovom ubistvu. Posle sam se svima javno izvinio, nisam imao nameru da bilo koga ponizim, hteo sam samo da te revolveraše stavim u neko pasivno stanje, jer sam tražio Slavka, sa kojim sam se zakačio.

Ko je bio odgovoran za Arkanovo ubistvo?

– Mislim da je država uplela prste preko nekih kriminalaca kojima je on dozlogrdio, ponašao se kao da je svemoćan i nije postojala sfera gde on nije „stavio šapu”, ako treba Ceca da se probije u pevanju, on stavi šapu na konkurenciju i samo ona može da se čuje. Satovi i garderoba iz inostranstva, prvo je njemu morala da se ponudi. Skole je pričao da treba neko da ga ubije zbog takvog ponašanja, nazvao sam Arkana da mu to kažem, a on je meni rekao: „Tigra ne može nikada bubašvaba da ubije”. Na kraju, nas sve bubašvabe pojedu koliko god da smo veliki, aludiram na grob – rekao je Golubović.

Ovu i ostale zanimljive priče čitajte u sutrašnjem štampanom izdanju lista Objektiv.

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

Ostavite komentar