Moldavci, hvala vam: Hrvati i Kastrati su probali sve, ali Albanac ne može na megdan Šerifu!

Tako se to radi! Kratko i jasno - ne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Piotr Kucza / Zuma Press / Profimedia

Prvotimac Dinamo Zagreba Lirim Kastrati, dobio je “presudu” kojoj se ni on, ni Dinamo, ni čelni ljudi Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) ni UEFA nisu nadali, a Srbi jesu!

Kastrati ne može da putuje u Moldaviju, na prvi meč pomenutih klubova, koji je na programu u utorak, jer su Moldavci definitivno odlučili da ne daju vizu ovom fudbaleru, što je upravo ozvaničio i tim iz Zagreba, iako smo vam mi pisali još pre nekoliko dana da će tako i biti. Razlog je što što je on državljanin samoproglašene “Republike Kosovo”, za čiju selekciju je već nastupao, a vlasti Moldavije tu teritoriju ne priznaju kao nezavisnu državu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Šampion Hrvatske je molio na sve strane da se ova situacija razreši tako da Kastrati dobije moldavsku vizu i zaigra u pomenutoj utakmici koja predstavlja “prvo poluvreme” borbe za Ligu šampiona, ali…

Bilo je uzalud.

Za Moldavce je Kosovo – Srbija, i to su poručili svima koji su im se obraćali ovim povodom. To je, definitivno, značilo da Kastrati stvarno ne može da dobije vizu, pa će “modri” bez njega krenuti na ovaj važan meč.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar